Victorie cu emoții pentru Real Madrid în campionatul Spaniei

Victorie cu emoții pentru Real Madrid în campionatul Spaniei

Real Madrid, liderul campionatului de fotbal al Spaniei, a învins la limită în deplasare, cu scorul de 3-2, formația Sporting Gijon, într-o partidă din cadrul etapei a 32-a a campionatului de fotbal al Spaniei, disputată sâmbătă.

În absența starului portughez Cristiano Ronaldo (menajat), eroul madrilenilor în acest joc a fost mijlocașul Isco, autorul golului victoriei lui Real, în minutul 90, după ce tot el reușise să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj în prima repriză (min.17). Pentru oaspeți a mai marcat Alvaro Morata (min.59), în timp ce golurile lui Sporting Gijon au fost înscrise de Duje Cop (min.14) și Mikel Vesga (min.50).

Grație acestui succes, Real Madrid s-a distanțat la șase puncte de FC Barcelona, care va primi sâmbătă seara vizita formației Real Sociedad. Real și Barca se vor întâlni în etapa viitoare, pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”