VIDEO 100 de secunde de ură pură și minciună cu Gâdea și Propaganda PSD, despre Livia Stanciu!

VIDEO 100 de secunde de ură pură și minciună cu Gâdea și Propaganda PSD, despre Livia Stanciu!

100 de secunde de ură pură și minciună cu Gâdea și Propaganda PSD, despre Livia Stanciu! „Livia Stanciu a fost dată afară de la Institutul Național al Magistraturii” a anunțat jegul de Gâdea miercuri seară. „În urma unei decizii CEDO”, a urlat Gâdea. Mai mult, jegul a anunțat cu glasul sufocat de scuipat că și procuroarea lui Dragnea a fost dată afară, veverița, a tunat el, neștiind prenumele procuroarei Lăncrănjan.

Bineînțeles, ca la un semn, toate gurile duhnind a căcat ale Propagandei PSD au pornit ventilatoarele. Cea mai imbecilă chestie au dat-o cei de la siteul lui Chireac: „Livia Stanciu, judecător, a fost dată afară de la Institutul Național de Magistratură, conform unei decizii CEDO.”

UPDATE/Institutul Național al Magistraturii, precizări de ultimă oră în cazul Liviei Stanciu

„Având în vedere știrile vehiculate în presă privind faptul că ieri, 28 noiembrie 2018, judecătorul Curții Constituționale Livia Stanciu, fost Președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție, „a fost dată afară de la INM”, precizăm că, potrivit Statutului personalului de instruire al INM, pentru magistrații pensionați conducerea Institutului Național al Magistraturii poate decide anual menținerea calității de formator.

Doamna judecător Livia Stanciu a informat recent conducerea INM cu privire la lipsa disponibilității de timp în ceea ce privește continuarea activității în calitate de formator în cadrul Institutului, dată fiind activitatea intensă în care este implicată în cadrul Curții Constituționale.

 Ca atare, conducerea INM nu a mai solicitat aviz de menținere a domniei sale în calitate de formator pentru anul următor de formare.”







Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...