VIDEO 13 tone de lingouri de aur și câteva zeci de milioane de dolari găsite la un fost primar din China!

Poliția chineză a găsit o avere în subsolul casei unui fost primar din Danzhou, China, inclusiv 13 tone de lingouri de aur.

O percheziție la casa fostului primar din Danzhou, Zhang Qi, a scos la iveală o avere impresionantă pe care acesta o depozita chiar în subsol. Comoara include și 13 tone de lingouri de aur, echivalentul a câteva sute de milioane de dolari americani.

Percheziția a fost efectuată de Comisia Națională de Supraveghere, un organ care se ocupă cu verificarea înalților funcționari, acuzați de corupție. 

Potrivit MBS.news, autoritățile au confiscat o sumă imensă de bani în diverse monede (dolari, euro și yuani), în valoare totală de 34 de milioane de euro.

În plus, bărbatul de 57 de ani deține mai multe case de lux cu o suprafață totală de câteva mii de metri pătrați.


De la venirea lui Xi Jinping la putere, în 2013, 254 de înalți funcționari chinezi au fost demiși din funcție sub acuzația de corupție. 

Danzhou este un oraș la nivel de prefectură din nord-vestul provinciei insulei chineze Hainan, cu o populație de aproape un milion de locuitori.  Deși numit „oraș”, Danzhou administrează o suprafață mare, care a fost numită județul Dan sau Danxian până în 1993.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!