VIDEO A apărut Dragnea! Despre audierea la DNA: „La mine cred că se trece direct în faza a doua”

VIDEO A apărut Dragnea! Despre audierea la DNA: „La mine cred că se trece direct în faza a doua”

A apărut Dragnea! Despre audierea la DNA: „La mine cred că se trece direct în faza a doua”. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a apărut în public, duminică, pentru prima dată după o săptămână de la apariția în spațiul public a informației că urmează „să fie săltat” și a spus că va merge luni la audieri, la DNA.

 Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că va merge luni la DNA, confirmând astfel informații apărute vineri pe surse că a fost citat de procurorii anticorupție. Şeful PSD nu a spus în ce calitate a fost chemat, dar nu exclude varianta ca în cazul său să se treacă direct „în faza a doua” după ce va da declaraţii în faţa procurorilor.

Totuși, Liviu Dragnea a spus că în ceea ce priveşte o eventuală solicitare adresată de DNA Parlamentului, în cazul său i se pare „cam mult”.

Întrebat despre dosarul în care a fost citat, Liviu Dragnea a spus: „Ce contează? Tot acest circ nu ar avea rost dacă nu aş fi citat”, a adăugat liderul PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...