VIDEO A apărut și șobolanul la declarații! Cum explică „urgența” modificării Codurilor Penale: „Colegii noștri au motivat că este o istorie care nu se mai termină”

VIDEO A apărut și șobolanul la declarații! Cum explică „urgența” modificării Codurilor Penale: „Colegii noștri au motivat că este o istorie care nu se mai termină”

A apărut și șobolanul la declarații! Dragnea explică „urgența” modificării Codurilor Penale: „Colegii noștri au motivat că este o istorie care nu se mai termină”

Liviu Dragnea susține că PSD a decis că e nevoie de o ordonanță de urgență pentru modificarea Codurilor Penale deoarece „procesul legislativ se prelungește foarte mult”. „Colegii noștri au motivat pentru că este o istorie care nu se mai termină”.

PSD promite 10 miliarde de euro pentru investiții locale în 2019. Nu se știe sursa finanțării proiectelor.

Guvernul va da săptămâna viitoare o ordonanță de urgență pentru înființarea unui fond prin care să se aloce investițiilor locale suma de 10 miliarde de euro, a declarat luni președintele PSD, Liviu Dragnea. El a spus că a fost luată o decizie în acest sens la ședința Comitetului Executiv al partidului, dar a refuzat să spună care e sursa acestor finanțări.

”E o chestiune nouă, urmează finalizarea proiectului azi-mâine și sperăm ca guvernul să dea OUG într-o săptămână. După aceea, ministrul Finanțelor va da detalii”, a spus Liviu Dragnea într-o conferință de presă, refuzând să dezvăluie sursa finanțării.

Și Viorica Dăncilă a fost laconică în privința detaliilor despre acest fond. ”O să-l avem în bugetul pentru 2019, fiecare localitate în parte va avea dreptul la două proiecte. Va fi un fond în paralel cu PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală – n.red.), vor fi proiecte pentru apă, canal”, a spus premierul într-o conferință de presă. Nici Dăncilă nu a vrut să spună care e sursa banilor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

2 VIDEO Fugarul Rizea, noi dezvăluiri șocante despre jefuitorii României! Asta este adevărata molimă, nu coronav…

3 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

4 Document / Șeful PSD are dosar penal la DNA privind modul în care a obținut titlul de „Luptător cu rol determina…

5 Sondaj IMAS / Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente