VIDEO A apărut și șobolanul la declarații! Cum explică „urgența” modificării Codurilor Penale: „Colegii noștri au motivat că este o istorie care nu se mai termină”

VIDEO A apărut și șobolanul la declarații! Cum explică „urgența” modificării Codurilor Penale: „Colegii noștri au motivat că este o istorie care nu se mai termină”

A apărut și șobolanul la declarații! Dragnea explică „urgența” modificării Codurilor Penale: „Colegii noștri au motivat că este o istorie care nu se mai termină”

Liviu Dragnea susține că PSD a decis că e nevoie de o ordonanță de urgență pentru modificarea Codurilor Penale deoarece „procesul legislativ se prelungește foarte mult”. „Colegii noștri au motivat pentru că este o istorie care nu se mai termină”.

PSD promite 10 miliarde de euro pentru investiții locale în 2019. Nu se știe sursa finanțării proiectelor.

Guvernul va da săptămâna viitoare o ordonanță de urgență pentru înființarea unui fond prin care să se aloce investițiilor locale suma de 10 miliarde de euro, a declarat luni președintele PSD, Liviu Dragnea. El a spus că a fost luată o decizie în acest sens la ședința Comitetului Executiv al partidului, dar a refuzat să spună care e sursa acestor finanțări.

”E o chestiune nouă, urmează finalizarea proiectului azi-mâine și sperăm ca guvernul să dea OUG într-o săptămână. După aceea, ministrul Finanțelor va da detalii”, a spus Liviu Dragnea într-o conferință de presă, refuzând să dezvăluie sursa finanțării.

Și Viorica Dăncilă a fost laconică în privința detaliilor despre acest fond. ”O să-l avem în bugetul pentru 2019, fiecare localitate în parte va avea dreptul la două proiecte. Va fi un fond în paralel cu PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală – n.red.), vor fi proiecte pentru apă, canal”, a spus premierul într-o conferință de presă. Nici Dăncilă nu a vrut să spună care e sursa banilor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente / Claudiu Năsui vrea ca o turnătoare a Securității să fie numită la conducerea ministerului Economiei

2 Deja e internat la o clinică în Italia / Procurorul DNA a cerut până la 12 ani de închisoare pentru Ioan Niculae…

3 Primul bărbat care recunoaște o reacție „adversă” după vaccin / Dan Chișu: Pfizer e bun. Altfel nu-mi explic ere…

4 Se aude că vor s-o întindă în Italia / Ce s-a întâmplat marți seara în dosarul Elenei Udrea și al Ioanei Băsescu…

5 Cam are dreptate / Jurnalistă: Dacă e să tragem linie după o lună, Guvernul acesta a livrat ceva concret în afar…