VIDEO Acesta este PSD, oameni buni! Mitralieră spune că el este un politician în campanie și nu trebuie să oprească la semafor!!!

VIDEO Acesta este PSD, oameni buni! Mitralieră spune că el este un politician în campanie și nu trebuie să oprească la semafor!!!

Acesta este PSD, oameni buni! Mitralieră spune că el este un politician în campanie și nu trebuie să oprească la semafor!!!

Deputatul Cătălin Rădulescu a făcut scandal, miercuri seara, după ce a refuzat să oprească la un filtru de rutină al Poliției Rutiere, în Capitală. Polițiștii au pus o autospecială în fața lui, însă Rădulescu a continuat scandalul. Politicianul negat ulterior incidentul și a spus că polițiștii îi sunt prieteni.

Acesta a fost somat să oprească de o echipă de polițiști, însă acesta nu a respectat semnalul, moment în care o mașină de Poliție i-a blocat drumul, transmite Mediafax.

Rădulescu a început să facă scandal, spunându-le agenților de la Rutieră că el este un politician în campanie și nu trebuie să se oprească la semafor.

Văzând că este filmat, acesta a izbucnit, spunând că „nu vrea să vorbească cu presa” și a vrut să demareze, în timp ce polițistul i se adresează spunându-i să rămână pe loc.

Cătălin Rădulescu a spus că, în realitate, nu a fost niciun incident și că polițiștii îi sunt prieteni, îi știe din Curtea de Argeș, iar el le-a spus că până nu pleacă jurnalistul, el nu vorbește.

„Niciun fel de incident. A venit un jurnalist care probabil că mă urmărea de undeva. Eu veneam de la Kiseleff și un oarecare jurnalist, eu nu cunosc toți jurnaliștii, a vrut să îmi arate ceva de presă, eu am rămas să vorbesc cu doi polițiști, unul din Curtea de Argeș, îi cunosc, doi amici de-ai mei și a apărut un jurnalist. Și am spus că nu am ce să vorbesc cu jurnaliștii când stau de vorbă cu prieteni. Nu am vrut să vorbesc și la un moment dat am văzut că a plecat, dar nu știu cine e individul ăsta, dacă e jurnalist. A apărut așa, dintr-odată. O fi fost un securist”, a spus Rădulescu, pentru Mediafax.

După câteva minute, deputatul Cătălin Rădulescu a revenit cu o altă declarație. Spune că a plecat nervos de la Kiseleff, pentru că ar fi fost șicanat de protestatarul Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu”.

„Veneam de la Kiseleff și acolo m-a șicanat când am plecat faimosul Ceaușescu, ca de obicei, cu injurii și cu tot felul de prostii ale lui și, la Victoriei, când am intrat pe Buzești, mergând spre casă, o mașină a Poliției a venit în paralel și m-a rugat să trec pe partea dreapta pentru verificare. În timp ce polițiștii vorbeau cu mine a venit un jurnalist, așa a spus, că e jurnalist. Eu am crezut că este tot din gașca lui Ceaușescu și m-am enervat, am zis că nu am ce să vorbesc cu niciun fel de jurnalist. (...) Polițiștii au așteptat să plece, că nu știu cine era, după care și-au făcut verificarea de rutină, m-au salutat, m-au și recunoscut, unul dintre băieți era din Curtea de Argeș, ne-am salutat și am plecat spre casă”, a declarat Rădulescu.

Social-democratul a precizat că e posibil să fi trecut pe culoarea galbenă a semaforului, dar „pe galben nici nu e infracțiune. Probabil că am trecut pe galben, nu știu”.

Precizările Brigăzii Rutiere la incidentul din trafic în care a fost implicat Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu nu a trecut pe roșu și nici măcar pe galben, a declarat Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, la Digi24. El a precizat că a fost un control de rutină.

„Imaginile prezentate de Mediafax sunt un pic diferite de cum au stat lucrurile în realitate. Colegii mei au acționat cum se acționează de obicei în fiecare seară pentru combaterea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice. Era un filtru în zona respectivă, conducătorul respectiv a fost observat și oprit de către colegii mei pentru control. Nu a demarat, cum au specificat ei, ci pur și simplu a mutat autovehiculul mai în față, pentru că a observat un jurnalist care filma. Colegii mei i-au solicitat documentele, acesta le-a prezentat, nu au fost identificate nereguli și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ”, a declarat Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, pentru Digi24.

„Nu a trecut pe roșu, a respectat culoarea semaforului. Nu a trecut nici pe galben, pur și simplu el a fost oprit pentru control care orice alt conducător auto care au trecut prin punctul de microfiltru respectiv”, a adăugat el.

Reprezentantul Brigăzii Rutiere a mai spus că nu poate să confirme dacă cei doi polițiști sunt din Curtea de Argeș, așa cum deputatul PSD a spus – că sunt prietenii lui.

„Am discutat cu colegii mei, au spus că nu este adevărat ceea ce a susținut domnul deputat, pur și simplu ei și-au făcut treaba”, a declarat ulterior acesta.

Costea a mai spus că nu a fost cazul ca polițiștii să filmeze cu body-cam-urile din dotare și vor încerca să obțină toată filmarea de la cel care a surprins momentul. El a adăugat că deputatul le-a prezentat scuze ulterior celor doi agenți pentru tonul folosit.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...