VIDEO „Ai făcut nenorociri, ce ai făcut tu știe toată lumea”/Raluca Drăgoi, călcată-n picoare de Miraj, fratele lui Tzancă Uraganu

VIDEO „Ai făcut nenorociri, ce ai făcut tu știe toată lumea”/Raluca Drăgoi, călcată-n picoare de Miraj, fratele lui Tzancă Uraganu

Un nou scandal în lumea maneliștilor! De data aceasta, Miraj, fratele lui Tzancă Uraganu, a anunțat război! Celebrul manelist a făcut mai multe filmulețe în care o defăima pe manelista Raluca Drăgoi, i-a adresat cuvinte dure, iar înregistrările cu pricina au ajuns pe Internet. Iată de ce este atât de răzvrătit Miraj Tzunami și ce a putut spune despre Raluca Drăgoi!

Fratele lui Tzancă Uraganu este implicat într-un nou scandal, de data aceasta cu una dintre cele mai bune voci feminine de la noi din țară, așa cum chiar el a mărturisit, scrie Spynews.ro .

Deja nu mai este un secret faptul că au ajuns mai multe imagini compromițătoare în mediul online cu Raluca Drăgoi, în timp ce aceasta era în ipostaze interzise minorilor, însă probabil informația a ajuns mai târziu la Miraj Tzunami, căci de abia acum manelistul a ținut să facă precizări cu privire la imaginile controversate.

Mai mult decât atât, în toate videoclipurile, Miraj Tzunami a numit-o pe Raluca Drăgoi - Raluca ”Strigoi”, spunând că înainte de operațiile estetice arăta exact ca un bărbat, iar acum arată ca un transsexual și că nu este atât de frumoasă precum se crede ea.

Miraj Tzunami, cuvinte grele la adresa Ralucăi Drăgoi

În plus, Miraj Tzunami a afirmat că toate relațiile intime pe care le are o femeie ar trebui să aibă loc acasă, în intimitate, nu pe Internet. Cu toate acestea, Raluca Drăgoi a mărturisit că își asumă imaginile controversate care au apărut cu ea, iar fostul ei soț, Sorin Mihalache, a negat că el le-ar fi postat în mediul online, susținând că i-ar fi fost luat telefonul de o altă iubită.

”Ești fenomenală, pe cuvântul meu. Măcar dacă făceai și tu, cum să-ți zic eu mai exact, să nu te știe nimeni, să fii și tu acolo cum e la bancă, țineți distanța la depărtare, să stai mai la distanță, așa, cum ar veni. Păcat de tine, ce să zic, păcat de tine, că ... Îmi cer scuze de la toți prietenii mei că am intrat pe Live să vorbesc despre ciuma pădurii”, a spus Miraj Tzunami.

Fratele lui Tzancă Uraganu a făcut mai multe acuzații dure, însă, nu s-ar fi așteptat ca internauții să îi ia apărarea adversarei sale. Urmăritorii i-au reamintit în comentarii că els-a certat până și cu fratele lui, așa că își dorește să se certe cu toate numele grele din lumea maneliștilor pentru a câștiga atenție.

În tot acest timp, Raluca Drăgoi a demonstrat că nici măcar nu o interesează gura lumii și s-a afișat pe rețelele de socializare cunoul ei iubit, Andrei, un bărbat care ar fi, de fapt, însuratde mai multă vreme.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 Șeful armatei SUA / În mod clar, China își construiește capacitatea de a ataca Taiwanul