VIDEO AlegeriLocale2020: ''Angajamentul pentru Noul Bucureşti'', semnat de liderii PNL şi USR-PLUS

VIDEO AlegeriLocale2020: ''Angajamentul pentru Noul Bucureşti'', semnat de liderii PNL şi USR-PLUS

Preşedinţii PNL, USR şi PLUS - Ludovic Orban, Dan Barna şi Dacian Cioloş - au semnat, vineri, "Angajamentul pentru Noul Bucureşti", prin care îl susţin pe candidatul Nicuşor Dan la Primăria Capitalei şi pe candidaţii de sector ai acestor formaţiuni.



Alături de Nicuşor Dan au mai semnat angajamentul preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, şi preşedintele PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu.

"Astăzi semnăm un angajament pentru bucureşteni. Este un moment extrem de important. Liderii celor mai credibile, moderne formaţiuni politice din Bucureşti şi de la nivel naţional se angajează într-un proiect vital pentru Bucureşti. Liderii USR- PLUS şi liderii Partidului Naţional Liberal se angajează să-l sprijine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, pe cei şase candidaţi la primăriile de sector - Clotilde Armand, Radu Mihaiu, Adrian Moraru, Simona Spătaru, Cristian Băcanu şi Ciprian Ciucu - şi de asemenea se angajează într-un proiect de importanţă vitală pentru Bucureşti: să oprească declinul, să oprească prăbuşirea, să scoată Bucureştiul şi administraţia Bucureştiului din inprovizaţie, din nemişcare şi dintr-o risipire deşănţată a banului public în cheltuieli care nu au niciun efect benefic pentru Bucureşti", a afirmat premierul Ludovic Orban.

Potrivit lui Orban, angajamentul este "un angajament prin care spunem clar bucureştenilor că, aşa cum ne-au cerut, ne-am unit, că vom fi alături de Nicuşor Dan şi de echipa din administraţia locală pentru a pune într-adevăr în mişcare Bucureştiul, pentru a-i reda strălucirea şi frumuseţea pe care o are, pentru a face din Bucureşti una dintre cele mai atractive capitale europene". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…