VIDEO Amănunte șocante despre BĂTAIA de la B1TV! Palada a tăbărât cu pumnii și picioarele pe Goțiu! Istoricul Vlad Nistor a fost la un pas de leșin!

VIDEO Amănunte șocante despre BĂTAIA de la B1TV! Palada a tăbărât cu pumnii și picioarele pe Goțiu! Istoricul Vlad Nistor a fost la un pas de leșin!

Amănunte șocante despre bătaia de la B1TV! Palada a tăbărât cu pumnii și picioarele pe Goțiu! Istoricul Vlad Nistor a fost la un pas de leșin!

Istoricul Vlad Nistor a avut un șoc în momentul în care Mirel Palada a tăbărât cu pumnii și picioarele, umplându-l de sânge pe senatorul USR Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului. „Am fost la un pas de leșin, mi-a fost frică să nu pățesc și eu ceva”, le-a spus el telefonic colegilor de partid. „A fost sinistru, nu credeam să trăiesc să văd și să aud asemenea lucruri.”

"Din păcate pe pauza publicitară s-au întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul", a anunțat Nadia Ciurlin.

Ulterior, Goțiu a confirmat că a fost lovit cu pumnul și cu picioarele de Palada și că va depune plângere penală.

"Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă liniştesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine. Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenţia lui Palada, de mai multe ori, despre modul în care vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele", a spus Mihai Goţiu într-o intervenţie la Realitatea TV.

„Culmea, în emisiune urma să vorbim despre evenimentele din 1990, despre Piața Universității, mineri. Nu pot să-l numesc pe Mirel Palada nici huligan, că i-aș jigni pe cei din 1990”, a mai precizat Goțiu.

UPDATE 23.05: Mihai Gotiu a confirmat ulterior, revenit in studioul televiziunii B1, in emisiunea "Lumea lui Banciu", ca Mirel Palada l-a agresat.

"Ce s-a intamplat e foarte urat si foarte nasol ca si gest in sine (...) Primesc non-stop mesaje daca sunt bine (...) Ma duc imediat la IML cum ies de aici", a spus Gotiu.

El a fost rugat de Radu Banciu sa relateze cum s-a petrecut agresiunea.

"In prima parte a emisiunii, (Palada) a intervenit de mai multe ori peste mine. I-am spus ca de asta am intrat in politica, din cauza unor nesimtiti ca ei. Nadia mi-a atras atentia la limbaj, si am spus 'Da, imi asum acest limbaj'. In pauza, Palada a inceput sa-mi spuna ca ,nu care cumva sa-i spun spun ca e nesimtit'...", a povestit Mihai Gotiu.

"M-a lovit cu pumnul, colegii din studio abia au reusit sa-l ia de mine si l-au scos din platou", a continuat el.

Intrebat de cate ori a fost lovit de Palada, Gotiu a raspuns: "Cred ca o data a reusit sa imi dea un pumn in gura (...) Am observat ca am si o julitura la picior".

*** Priviți mai jos ce comentarii sunt pe pagina de Facebook a lui Palada. Oamenii ăștia trăiesc printre noi?





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu