VIDEO Apar noi detalii despre Alexandra, fata de 16 ani care l-a ucis pe bărbatul ce a încercat s-o violeze după ce a sechestrat-o

VIDEO Apar noi detalii despre Alexandra, fata de 16 ani care l-a ucis pe bărbatul ce a încercat s-o violeze după ce a sechestrat-o

Poliția a oferit noi detalii, miercuri seară, despre crima din Piatra Neamț, unde o minoră de 16 ani a ucis un bărbat de 41 de ani în apartamentul acestuia, în noaptea de luni spre marți (16/17 august), relatează Gândul .

Atunci, au fost efectuate 4 apeluri la 112 pentru a anunța omorul, spun oamenii legii, potrivit cărora nu a fost niciun apel anterior uciderii.

Adolescenta a mers în apartamentul unde locuia bărbatul, pentru a discuta posibilitatea unui loc de muncă în străinătate, dar se pare că discuțiile au degenerat, iar la un moment dat tânăra l-a înjunghiat mortal.

„În urma verificărilor efectuate, cu privire la acest eveniment, au fost identificate 4 apeluri de urgență. Primul apel a fost efectuat, la data de 17.08.2021, la ora 01:01:07, de către o persoană de sex feminin, care anunța că a ucis un bărbat, care a încercat să o violeze. Apelul a fost transferat către IPJ Neamț, la ora 01:03:24, iar, de îndată, s-au demarat activități specifice, din competență, în colaborare cu alte structuri”, anunță, miercuri, Poliția Română.

Potrivit sursei citate, apelurile ulterioare au fost efectuate de către tatăl fetei, care și el a sunat la 112 tot pentru a informa că a fost apelat de fiica sa, care i-a transmis că a ucis un om.

Polițiștii spun că informațiile vehiculate în spațiul public, conform cărora minora ar fi efectuat și alte apeluri la 112, înainte de a-l înjunghia mortal pe bărbat, sunt false.

Oamenii legii mai precizează că minora plecase de acasă în data de 11 august 2021, iar Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț a fost sesizat de către familie, cu privire la dispariție, la data de 13 august 2021.

„La aproximativ două ore de la sesizarea dispariției, polițiștii au găsit-o pe minoră și au încredințat-o familiei. Ulterior momentului încredințării minorei de către polițiști, familiei acesteia, nu au mai existat alte sesizări cu privire la dispariția minorei, spun oamenii legii”, se mai arată în comunicat.

Toate datele și informațiile cu privire la acest eveniment au fost transmise Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, care fac cercetări.

Fata și bărbatul, filmați într-un restaurant înainte de crimă

Recent, au aparut imagini video înainte de crima ce a avut loc în noaptea de luni spre marți în Piatra-Neamț.

Atât fata de 16 ani cât și barbatul pe care l-a înjunghiat mortal au fost filmați, luni, în jurul orei 20:00, în interiorul unui restaurant din Piatra-Neamț.

Bărbatul s-ar fi dus cu adolescenta pentru a o angaja la bucătărie, iar el voia să se angajeze șofer pe o mașină de livrări.

N-au reușit să-și găsească un loc de muncă acolo și urmau, a doua zi, să meargă la o alimentară din zonă pentru a încerca și acolo să se angajeze.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum cei doi se află în local, apoi bărbatul pleacă (cel mai probabil să poarte discuţii cu reprezentanţii localului), în timp ce fata rămâne singură pe un scaun și în faţa barului.

Apoi, cei doi apar împreună, fata stând pe un scaun, la o masă, cu telefonul în mână, în timp ce bărbatul (cel cu şapca) se apropie de ea și încep să discute, după care pleacă împreună.

FOTO & VIDEO: stiri-neamt.ro

Fata de 16 ani, cercetată în libertate

Fata de 16 ani care l-a ucis pe cel care ar fi sechestrat-o și ar fi încercat să o violeze, va fi cercetată în libertate, au declarat surse judiciare, pentru stiri-neamt.ro.

În acest moment minora se află într-o stare bună, internată într-un centru al Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecția Copilului (DGASPC) Neamț, unde va rămâne mai multe zile.

La acest moment ea primește servicii de suport emoțional, după care va fi consiliată și expertizată psihiatric.

În vârstă de 16 ani, Alexandra își căuta un loc de muncă. Plecase de acasă de aproximativ o săptămână, dar a fost găsită ulterior și adusă la domiciliu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…