VIDEO Apelul lui Cioloș la VOT, AUDIENȚE URIAȘE!

VIDEO Apelul lui Cioloș la VOT, AUDIENȚE URIAȘE!

Jumătate de milion de români au vizualizat mesajul lui Dacian Cioloș postat pe contul său de Facebook! În 13 ore de la postare! Premierul Dacian Ciolos cere alegatorilor sa voteze duminica, in alegerile parlamentare, cu PNL sau USR, pentru ca "pot spune, in sfarsit, ca avem cu cine sa ducem Romania inainte". Ciolos a precizat ca isi doreste sa continue proiectele incepute anul acesta si sa vina cu altele noi, intr-un mandat de 4 ani.

"Anul acesta a insemnat in primul rand un alt mod de guvernare, mult mai transparent, mai deschis orientat spre interesul cetateanului (...) A fost o guvernare bazata pe o buna gestiune a banului public, pe integritate, pe transparenta si pe eficienta si ne dorim sa continuam acest mod de guvernare. Insa ne dam seama ca, chiar daca a trecut un an de zile, toate aceste proiecte incepute pot fi usor intoarse daca revenim la un mod de guvernare bazat pe minciuna, bazat pe populism si bazat pe coruptie", arata Ciolos intr-un clip video postat pe pagina sa de Facebook.

"Da. Imi doresc sa pot sa continui si sa duc la bun sfarsit aceste proiecte precum si altele care decurg din ceea ce am inceput sa facem anul acesta. Doresc sa multumesc in primul rand PNL si USR care au decis sa sustina neconditionat platforma Romania 100 si care au decis sa puna accentul pe valori si principii inainte de a vorbi de angajamente legate de un viitor program de guvernare", afirma Ciolos.

"Pentru ca aceste proiecte incepute in acest an sa poata continua este nevoie sa fim in masura sa cream o majoritate parlamentara in jurul celor doua partide dupa alegerile din 11 decembrie, in jurul PNL si a USR. In felul acesta putem sa avem sustinerea politica pentru a duce la bun sfarsit proiectele incepute si pentru a continua alte proiecte si alte idei care au reiesit si au izvorat in acest an. Va invit deci sa votam cu Partidul National Liberal sau cu Uniunea Salvati Romania pentru ca acum pot spune, in sfarsit, ca avem cu cine sa ducem Romania inainte!", a aratat premierul.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …