VIDEO Așa arată acum „valoarea” care striga „Să vină poliția, îi răstorn! Revoluție!”, după întâlnirea cu mascații...

VIDEO Așa arată acum „valoarea” care striga „Să vină poliția, îi răstorn! Revoluție!”, după întâlnirea cu mascații...

Așa arată acum „valoarea” care striga „Să vină poliția, îi răstorn! Revoluție!”, după întâlnirea cu mascații...

„Să-nnebunesc dacă nu vine jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Marș, dă-i în p**a mea de aici, vărule! - spune, pe o filmare live pe Facebook, una dintre persoanele implicate în altercațiile din Rahova de duminică seară.

Poliția, Jandarmeria și luptători SAS au intervenit în forță, suminică seară, în cartierul bucureștean Ferentari, după ce o petrecere care nu respectă ordinele de restricție era în toi. Forțele de ordine au intervenit, dar lucrurile au degenerat și, pe fondul violențelor, au făcut și uz de arme.

Înainte, însă, de intervenția Poliției, în Rahova cei care organizau petrecerea au transmis live pe Facebook de la „eveniment”.

„Să vină poliția, să mor io că îi răstorn”
„Revoluție!”
„Să vină militarii! Să vină Iohannis!”
„Să-nnebunesc dacă nu vine jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm./ Marș, dă-i în p**a mea de aici, vărule!”
Sunt doar câteva din strigările pe care cei din filmare le-au transmis. 

Scandaluri violente au avut loc duminică în cartiere locuite de romi din București, Ploiești și Săcele.  Forțele de ordine au intervenit în forță și au tras focuri de armă în aer.

„Politisti atacați în cartierul Rahova din București. Sărbători Pascale cu focuri de armă, haos și răfuieli în cartierul Rahova din București. Polițiști atacați de clanuri de etnie rromă. Polițiștii din linia întâi „își petrec” sărbătorile sub imperiul terorii unor contribuabili europeni care au drepturi”, a anunțat sindicatul Europol.

Poliţiştii şi jandarmii din județul Braşov au intervenit, duminică, și în municipiul Săcele, în cartierul Gârcin de la periferia orașului, cartier locuit de romi. Zeci de persoane s-au bătut, inclusiv cu bâte și lopeți, iar 18 persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri.

Tot duminică seara, un scandal a izbucnit în cartierul Mimiu din Ploiești. Reprezentanții Poliției Prahova spun că intervin în urma unui apel la 112 care prin care s-a sesizat un conflict pe stradă. Mai multe echipaje de poliție au fost direcționate în zonă. Rromii aflați într-o curte sunt recalcitranți și aruncă cu diverse obiecte în forțele de ordine, printre care o găleată și un bidon, relatează  Ziarul Incomod .




 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”