VIDEO Ascultați și voi ce-a putut să spună Dementul României la Slobozia! Oameni buni, acest deraiat ÎNGROAPĂ România în mocirlă!

VIDEO Ascultați și voi ce-a putut să spună Dementul României la Slobozia! Oameni buni, acest deraiat ÎNGROAPĂ România în mocirlă!

Ascultați și voi ce-a putut să spună Dementul României la Slobozia! Oameni buni, acest deraiat ÎNGROAPĂ România în mocirlă! Dragnea susține că au existat liste făcute de „capii SRI-ului” cu colegi de partid care să fie „executați”, iar unii din PSD au fost complici. Dementul a făcut aceste afirmații referindu-se la protocoalele dintre Serviciul Român de Informații și parchete, lansând o serie de atacuri și la adresa președintelui Klaus Iohannis. 

Declarațiile Dementului:

- Am văzut pe un panou <> Da. Și eu vreau. Și noi vrem. Nu mai vrem să funcționeze în continuare aceste sistem care a corupt justiția și care încearcă să o corupă în continuare. În condițiile în care un serviciu secret, și anume SRI, are protocoale secrete cu Înalta Curte de Casație și Justiție, cu Direcția Națională Anticorupție, cu Parchetul General, în condițiile în care ofițeri de la SRI stăteau pe culoarele acestor instituții, se mai putea avea încredere în actul de justiție în România? Adică 60% și ceva dintre români sunt nebuni când spun în toate sondajele, cele rele, că după ce au observat toate informațiile care au ieșit la iveală, abuzuri nemaiîntâlnite, dosare măsluite, dosare făcute prin fraudă, prin presiune și prin șantaj, protocoale secrete, spun că da, și lor se poate întâmpla să fie luați și condamnați fără să fie vinovați. În situația asta au adus România din punct de vedere al percepției românului față de actul de justiție. Cine ? Cei care sunt de dimineața până seara în gură cu <>"

- Până ca noi să preluăm guvernarea în ianuarie 2017, în România practic, putem spune că a funcționat legea tăcerii. Foarte puțin oameni, și aici îi cuprind pe acei jurnaliști din România care au avut mereu curajul să spună adevărul. Cu toate riscurile la care s-au expus. Cu șefi de trusturi de presă băgați în pușcărie pentru ca trusturile lor de presă să se facă preș la noua securitate. În rest să nu se vorbească. Să nu se vorbească despre adevărurile economice, despre austeritate, despre locul nostru real în Europa, despre ceea ce ar merita românii cu adevărat, despre protocoalele secrete din justiție, despre pervertirea actului politic, despre măsluiri de alegeri în sufragerii, despre sărăcia în care erau impuși și ținuți românii, fără voia lor, ca să nu vorbească și ca să nu creadă că au dreptul să trăiască mai bine. Asta a funcționat, legea tăcerii”.

- PSD-ul a început să vorbească pentru că primul pas spre eliberare este de a vorbi. Am remarcat pe cineva cu un panou pe care scria ”vrem justiție nu corupție”, da și eu vreau, și noi vrem. Nu mai vrem să funcționeze acest sistem care a corupt justiția și care încearcă să o corupă în continuare. În condițiile în care un serviciu secret și anume SRI are protocoale secrete cu Înalta Curte de Casație și Justiție, cu DNA, cu Parchetul General, în condițiile în care ofițeri de la SRI stăteau pe culoarele acestor instituții, se mai putea avea încredere în actul de justiție din România. (...) 

- Erau liste care se făceau inclusiv cu complicitatea unora de la noi de la partid. Liste cu colegi care să fie executați. Liste făcute de capii SRI-ului. Le-am transmis de la Reșița și de la Târgu Jiu să-i țină curelele de cât o să vorbesc eu în această campanie și în acest an. Toți cei care au corupt justiția trebuie să plătească, indiferent cum îi cheamă și indiferent cine îi susține, de aici sau de afară.

- Am fost făcuți ținte pentru a fi mânjiți, pentru a fi demonizați, pentru a fi ciumați, de ce? Pentru că potențialul nostru de creștere pentru ei este inimaginabil. Ei nu și-au putut imagina că în decembrie 2016, acest partid căruia îi fusese condamnat președintele în aprilie 2016 pentru 'marea corupție de la referendum' a reușit să câștige alegerile locale și alegerile parlamentare cu un scor foarte mare, cel mai mare scor din istorie luat de un partid în România. Atunci și-au dat seama că potențialul nostru e uriaș și de-a doua zi, de după alegeri au început acest program nenorocit, monstruos, de demonizare a unui partid. Nu au ce să pună în loc, din punct de vedere economic, din punct de vedere social, pentru că au avut toți anii.

 Portretul robot al viitorilor europarlamentari social-democrați, despre care a spus că trebuie să fie, în primul rând, patrioți ”în fiecare celulă a corpului” și să știe cel puțin o limbă străină. 

 - În primul rând să fie patrioți în fiecare celulă a corpului lor. A doua condiție: să știe să vorbească, să aibă curaj sa vorbească și să-și apere interesul național al țării sale acolo. Asta fac toți, numai nouă ni se spune că e bine să meargă să înjure România. Al treilea criteriu: să știe cel puțin o limbă străină. Al patrulea: să știe ce se întâmplă în instituțiile europene și să facă orice le stă în putință pentru a atrage fonduri europene. Al cincilea: să fie respectați, să poată negocia pentru susținerea dosarelor importante pentru România.

Liviu Dragnea a amenințat partidele de opoziție cu întocmirea unei liste ”cu niște oameni care cel puțin de doi ani nu fac decât să arunce în România cu ură, venin, otravă, noroi, pietre și să înjure PSD

- Mai nou văd că se pun pe afișe cu un procuror. E cea mai clară dovadă de politizare a justiției din partea PNL. O alianță cu unii minus plus, cu unul care a fost prim-ministru în această țară și care a făcut tot ce i-a stat în putință ca subvențiile din agricultură să ajungă cu un an întârziere. Oameni din acest partide spuneau că unul din obiectivele lor este să desființeze proprietatea. Sunt mulți români care au murit pentru proprietate, pentru bucata lor de pământ. Ce vor acești oameni? Să desființeze proprietatea, să fim niște sclavi angajați ai cui? Comuniștii mai aveau asta: mai ușor cu proprietatea. Pot să meargă în Coreea de Nord, acolo pot să facă o carieră politică.

Bineînțeles, atacurile de rigoare la președinte

- Klaus Iohannis arată încă o dată că nu-i pasă absolut deloc de binele românilor. (...) Nu-i pasă că prin faptul că întârzie aprobarea bugetului, publicarea și promulgarea bugetului se întârzie investiții pe care le așteaptă fiecare comunitate din România, și investiții mici și investiții mari”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

 - Acest domn, că așa pare - domn, (vorbea - n.r.) de albirea unor dosare. Păi chiar nu-i este rușine cu atâta minciună? Cine i-a albit lui cele peste 40 de dosare făcute în legătură cu casele furate de la stat? Nu cumva prietenul lui, care lucrează în Parchetul General? Ei vorbesc despre aceste lucruri? Soția lui când a fost la Parchet? A fost sau n-a fost? Nu cumva a fost noaptea ca hoții? De ce trebuie să fie o justiție selectivă? S-au învățat toți acești oameni în ultima perioadă că noi muncim și încasăm și au fost așa liberi, au zburdat liberi pe câmpii. Dragii mei, de abia ne-am apucat să vorbim”.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”