VIDEO Ăsta este cel mai mare bou din PSD! A fost senator iar acum este deputat. Ascultați-l!

VIDEO Ăsta este cel mai mare bou din PSD! A fost senator iar acum este deputat. Ascultați-l!

 A trecut pe primul loc! Ăsta este cel mai mare bou din PSD! A fost senator iar acum este deputat. Un deputat PSD susține că Departamentul de Stat american nu a emis niciun comunicat: „A fost ceva off the record”.

Cum vede parlamentarul PSD comunicatul emis de Departamentul de Stat american. Pe care, de fapt, nu-l vede, pentru că, susține el, nici n-ar fi existat. Priviți:


Nu în fiecare zi ne dorim să pătrundem în mintea unui parlamentar anonim, însă în cazul lui Sorin Bota (deputat PSD) se adunaseră prea multe lucruri care ne îndemnau să încercăm, relatează  Recorder.ro .

În urmă cu câteva săptămâni, Sorin Bota a elaborat un proiect legislativ care vizează creșterea natalității și a cărui expunere de motive ne-a lăsat perplecși: un text de 13 rânduri, agramat și lipsit de orice coerență. L-am citit de mai multe ori și n-am reușit să înțelegem nimic. Încercați și voi, fără a omite faptul că, în baza acestei expuneri de motive, legea lui Bota a trecut deja de Senat și urmează să intre în Camera Deputaților.

Tot Sorin Bota este cel care, în timpul protestelor din februarie, a explicat că sloganul „Noaptea ca hoții” este incorect. “Dacă era vară, ar fi fost ziuă la ora aia”, a spus deputatul, în indignarea și în hohotele de râs ale unei țări întregi.

Săptămâna trecută, într-o ședință a Comisiei pentru Transporturi a Parlamentului, a adus în discuție nevoia parlamentarilor de a circula cu girofar. În interesul țării, nu pentru altceva.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…