VIDEO Ăsta este cel mai mare bou din PSD! A fost senator iar acum este deputat. Ascultați-l!

VIDEO Ăsta este cel mai mare bou din PSD! A fost senator iar acum este deputat. Ascultați-l!

 A trecut pe primul loc! Ăsta este cel mai mare bou din PSD! A fost senator iar acum este deputat. Un deputat PSD susține că Departamentul de Stat american nu a emis niciun comunicat: „A fost ceva off the record”.

Cum vede parlamentarul PSD comunicatul emis de Departamentul de Stat american. Pe care, de fapt, nu-l vede, pentru că, susține el, nici n-ar fi existat. Priviți:


Nu în fiecare zi ne dorim să pătrundem în mintea unui parlamentar anonim, însă în cazul lui Sorin Bota (deputat PSD) se adunaseră prea multe lucruri care ne îndemnau să încercăm, relatează  Recorder.ro .

În urmă cu câteva săptămâni, Sorin Bota a elaborat un proiect legislativ care vizează creșterea natalității și a cărui expunere de motive ne-a lăsat perplecși: un text de 13 rânduri, agramat și lipsit de orice coerență. L-am citit de mai multe ori și n-am reușit să înțelegem nimic. Încercați și voi, fără a omite faptul că, în baza acestei expuneri de motive, legea lui Bota a trecut deja de Senat și urmează să intre în Camera Deputaților.

Tot Sorin Bota este cel care, în timpul protestelor din februarie, a explicat că sloganul „Noaptea ca hoții” este incorect. “Dacă era vară, ar fi fost ziuă la ora aia”, a spus deputatul, în indignarea și în hohotele de râs ale unei țări întregi.

Săptămâna trecută, într-o ședință a Comisiei pentru Transporturi a Parlamentului, a adus în discuție nevoia parlamentarilor de a circula cu girofar. În interesul țării, nu pentru altceva.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

3 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

4 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

5 Rezistența ucraineană a „eliberat de viață” încă un trădător