VIDEO Atac mafiot la Arad?/Un afacerist, fostul socru al unui deputat PNL, a murit în explozia unui Mercedes

VIDEO Atac mafiot la Arad?/Un afacerist, fostul socru al unui deputat PNL, a murit în explozia unui Mercedes

UPDATE Ora 12:41 Serviciul Român de Informații participă la ancheta desfășurată de polițiști în Arad, acolo unde un om de afaceri local a murit în urma exploziei mașinii în care se afla, la scurt timp de la pornire. Expertiza pirotehnică este desfășurată de specialiștii de la Institutul Național de Criminalistică împreună cu ofițerii SRI:

”Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanțe au fost folosite și au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist”, transmite instituția.

UPDATE Ora 09:43 Anchetatorii au în vedere în special ipoteza omorului, au declarat surse judiciare.



UPDATE Ora 09:25 Centrul de Informare și Relații Publice al I.G.P.R. a transmis că la fața locului s-au deplasat de urgență specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, ai Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, ancheta fiind condusă de comisarul-șef Cristian Gheorghe.

  • ”Având în vedere evenimentul din județul Arad, Centrul de Informare și Relații Publice al I.G.P.R. este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta. Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe”, transmite Centrul de Informare și Relații Publice IGPR.

UPDATE Ora 09:23 Autoturismul era marca Mercedes și a explodat la scurt timp după pornirea de pe loc a autovehiculului, au mai transmis sursele G4Media.

UPDATE Ora 09:04 Omul de afaceri ar fi tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului PNL Sergiu Bîlcea, susțin sursele G4Media.

UPDATE Ora 09:00 IPJ Arad anunță într-un comunicat oficial incendiul în care a ars omul de afaceri, la ora 07:00:

  • ”În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, anunță Poliția Arad.

UPDATE Ora 08:57 Surse din Poliție au declarat pentru G4Media că afaceristul mort în incendiu este Ion Crișan, patronul firmei Crimatex, o fermă piscicolă specializată în creșterea somnului african.

Știrea inițială

Un autoturism din municipiul Arad a explodat sâmbătă dimineață, pe Calea Aurel Vlaicu.

În mașina care a ars aproape în totalitate s-ar fi aflat un om de afaceri local, potrivit surselor G4Media. Omul ar fi patronul unei firme piscicole din Arad, conform acelorași surse.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...