VIDEO Bombardierii „liniștiți” de jandarm, puși pe scandal și la ieșirea din arest

VIDEO Bombardierii „liniștiți” de jandarm, puși pe scandal și la ieșirea din arest

Cei patru bărbați reținuți după scandalul de la Costinești unde mai multe persoane s-au încăierat pe plajă cu polițiștii și jandarmii au fost eliberați joi, și puși sub control judiciar. Ei sunt cercetați pentru ultraj, lovire și alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice. Doi dintre ei au mai fost anchetați și condamnați, iar unul, într-un dosar de import ilicit de arme și explozibili, în Germania, relatează NewsBrașov.

Toți sunt din Feldioara, județul Brașov, iar la ieșirea din arestul poliției au mai făcut un spectacol, adresând injurii persoanelor care erau în zonă. Printre înjurături, unul dintre ei a strigat ”să dea Dumnezeu ce-am pățit noi, să pățești și tu!”.

”Pentru toți cei care au susținut că “tinerii frumoși și liberi” care au provocat scandalul de la Costinești au fost victime ale polițiștilor/jandarmilor, așa este!

Uitați și voi ce atitudine de oameni cumsecade au, de oameni educați în morala creștină. Și uitați ce mesaje frumoase transmit, chiar și gesturi de bine pentru fanii lor.

E clar și evident că au fost ridicați și conduși la sediul poliției abuziv, când ei nu au făcut altceva decât să împartă pumni, picioare, amenințări și injurii turiștilor de fața cărora nu le-a plăcut”, notează Sindicatul Europol într-o postare pe Facebook.

Brașovenii acuză că au fost loviți de către jandarmi în mașină. Jandarmeria a anunțat că se fac verificări legate de intervenția echipei din Costinești și, dacă va fi cazul, vor urma sancțiuni. Există și o explicație oficială pentru faptul că s-a ajuns la violențe între jandarmi și turiști.

„Atunci când au ajuns pe plaja din Costinești s-au confruntat cu situații extrem de tensionate, cu un comportament agresiv din partea persoanelor implicate în conflict. Au bruscat jandarmii, au aruncat în ei cu nisip, i-au tras de haine, unul dintre colegii mei avea uniforma ruptă. Aveau în mod repetat amenințări către forțele de ordine, le spuneau despre familiile lor că vor fi urmărite, despre ei că îi cunosc și că vor fi urmăriți”, a declarat pentru TVR , Ana Maria Burghi, purtător de cuvânt Jandarmeria Română.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică în PSD ar fi în desfășurare o „lovitură de palat”...

2 „Gaura neagră a lui Ciolacu”, subiectul unui nou articol... Cam picant...

3 VIDEO Răsturnare de situație în cazul doctoriței românce ucisă în Franța?

4 Decizie penibilă a justiției din Ro / Tânăra din Gorj, condamnată la închisoare cu executare pentru că a păcălit un italian că se mărită

5 Frate, cine e asta? / Ar fi intermediat șpaga în Dosarul ASSMB, consilieră a lui Vâlcov și chiriașă în patru case de vacanță din Tenerife, Mallorca, Ma…