VIDEO Căcatul de Ciolacu, declarații de o impertinență rară! Boule, sâmbătă, duminică, noapte, zi, tot veți pleca, hoților!

Căcatul de Ciolacu, declarații de o impertinență rară! Boule, sâmbătă, duminică, noapte, zi, tot veți pleca, hoților!

Ciolacu, javra impertinentă care i-a luat locul lui Dragnea în fruntea Camerei Deputaților, râzând satisfăcut ca și când i-ar fi dat limbi Mădălinei Ghenea în direct la Antena 3, a anunțat, după o zi când au făcut tot felul de tertipuri de doi lei pentru a evita depunerea moțiunii de cenzură, că de vină este Opoziția!

PSD-iștii au încercat marți să găsească o soluție procedurală în Parlament pentru a fixa votul la moțiunea de cenzură într-o zi de week-end, în speranța că parlamentarii nu vor veni la ședință și astfel Guvernul Dăncilă ar fi salvat de demitere. Planul PSD era ca moțiunea de cenzură care va fi depusă marți să fie citită în plen marți noaptea astfel încât votul să fie vineri, zi în care parlamentarii sunt plecați din București, sau să fie prezentată în weekend, sâmbătă sau duminică.

„Eu am crezut că este o grabă de a scăpa această țară de pesediști și de acest guvern și am constatat că cele cinci partide au lipsit”, a declarat Ciolacu după ce nu a fost cvorum la Birourile permanente.

Despre acuzația că PSD a vrut să facă o ședință „noaptea ca hoții”, președintele Camerei Deputaților a spus: „În primul rând, încă nu e noapte. Au depus moțiunea la o oră și jumătate după încheierea programului, dar colegii din staf au avut bunîvoința să stea până la această oră. Tot noi să fim acuzați că dânșii au depus moțiunea pe înserat, ca să nu spun noaptea?”

„Eu am înțeles din declarațiile liderilor că este o urgență, țara are o problemă majoră și am spus, dom’le, să nu încurcăm noi lucrurile. S-a anunțat din timp că vom face BPR după depunere”, a mai spus Ciolacu.

În legătură cu faptul că opoziția susține că moțiunea de cenzură trebuie dezbătută într-o zi lucrătoare, Marcel Ciolacu a declarat: „Am foarte mulți prieteni și foarte multe cunoștințe, chiar oameni din județul Buzău care muncesc și sâmbăta și duminica (…) Zilele sunt constituționale, nu lucrătoare sau nelucrătoare”.

În afară de opoziție, de la ședința Birourilor permanente au lipsit de la PSD Robert Cazanciuc, vicepreședinte al Senatului, și Ion Ganea, secretar al Senatului.

Opoziția a depus luni, la Parlament, la ora 18:00, moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă, document semnat de 237 de senatori și deputați. Pentru ca moțiunea să treacă sunt necesare voturile favorabile a 233 de parlamentari.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

2 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…

3 „Du-te dracului, Erdogan!” / Conflictul dintre Turcia și Grecia ia foc după ce un ziar grecesc l-a înjurat în tu…

4 Predoiu a dat-o afară pe marmota plină de nuri. Uitați-vă și voi cum scrie! Cum dracului o fi ajuns asta în pr…

5 Judecați voi... Acesta este anunțul candidatei PSD la Primăria Capitalei României...