VIDEO Cioloș: Am avut în aceste zile discuții telefonice cu președintele Iohannis

VIDEO Cioloș: Am avut în aceste zile discuții telefonice cu președintele Iohannis

Premierul Dacian Cioloș a declarat miercuri că a avut, în ultimele zile, discuții telefonice cu președintele Klaus Iohannis, adăugând că relația sa cu șeful statului va rămâne una "foarte bună" și "bazată pe încredere reciprocă".

Întrebat dacă a avut vreo ultimă discuție în această perioadă cu președintele Iohannis și dacă se va întâlni cu șeful statului în perioada următoare, Dacian Cioloș a răspuns: "Da, am mai avut în aceste zile discuții telefonice cu dânsul și ca să am elemente legate de potențialul calendar de instalare a viitorului Guvern. (...) N-am o întâlnire stabilită pentru perioada imediat următoare, dar (...) relația mea cu domnul președinte a fost una foarte bună în acest an și ea rămâne în continuare una foarte bună, bazată în primul rând pe încredere reciprocă".

Miercuri, premierul Dacian Cioloș a făcut un bilanț al Cabinetului său într-o conferință de presă organizată la Palatul Victoria.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 Interesante amănunte...

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....