VIDEO Consilierul politic al Ambasadei SUA la București face declarații INCENDIARE!

VIDEO Consilierul politic al Ambasadei SUA la București face declarații INCENDIARE!

Consilierul politic al Ambasadei SUA la București: Ne îngrijorează mult încetinirea luptei anticorupție. Sunt persoane care fug de justiție și folosesc un naționalism negativ.



“Un factor de risc care ne îngrijorează mult este încetinirea luptei anticorupție”, a declarat consilierul politic al Ambasadei SUA la București, David Allen Schlaefer, pentru Europa FM. Potrivit acestuia, “sunt persoane care fug de justiție, desigur, care au probleme de corupție, care folosesc un naționalism negativ: o retorică împotriva valorilor occidentale și o retorică anticorupție”.

Într-un interviu pentru Europa FM, oficialul a declarat că „Rusia este mai activă – atît în Europa, cît și în România. De asemenea, în Statele Unite, desigur. Pentru noi, obiectivul este simplu: să vulnerabilizeze România și să slăbească legăturile ei cu restul Europei și cu Statele Unite. Acesta este interesul Rusiei”.

Diplomatul american a declarat că oficialitățile române “cred că nu sunt conștiente de riscuri sau nu cunosc toate tacticile propagandei ruse – fără să știe, repetă și diseminează informații fără a avea idee care este originea lor și cît de dăunătoare pot fi”, relatează Europa FM.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu