VIDEO Consilierul politic al Ambasadei SUA la București face declarații INCENDIARE!

VIDEO Consilierul politic al Ambasadei SUA la București face declarații INCENDIARE!

Consilierul politic al Ambasadei SUA la București: Ne îngrijorează mult încetinirea luptei anticorupție. Sunt persoane care fug de justiție și folosesc un naționalism negativ.“Un factor de risc care ne îngrijorează mult este încetinirea luptei anticorupție”, a declarat consilierul politic al Ambasadei SUA la București, David Allen Schlaefer, pentru Europa FM. Potrivit acestuia, “sunt persoane care fug de justiție, desigur, care au probleme de corupție, care folosesc un naționalism negativ: o retorică împotriva valorilor occidentale și o retorică anticorupție”.

Într-un interviu pentru Europa FM, oficialul a declarat că „Rusia este mai activă – atît în Europa, cît și în România. De asemenea, în Statele Unite, desigur. Pentru noi, obiectivul este simplu: să vulnerabilizeze România și să slăbească legăturile ei cu restul Europei și cu Statele Unite. Acesta este interesul Rusiei”.

Diplomatul american a declarat că oficialitățile române “cred că nu sunt conștiente de riscuri sau nu cunosc toate tacticile propagandei ruse – fără să știe, repetă și diseminează informații fără a avea idee care este originea lor și cît de dăunătoare pot fi”, relatează Europa FM.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

4 Noul război? Amănunte care dau fiori...

5 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său