VIDEO Corina Drăgotescu făcând bani cinstiți. Tudor Chirilă la protest și noul hit: „Antena 3, niște derbedei!”

VIDEO Corina Drăgotescu făcând bani cinstiți. Tudor Chirilă la protest și noul hit: „Antena 3, niște derbedei!”

Ce n-ați văzut la televizor. Pe Corina Drăgotescu făcând bani cinstiți și pe Tudor Chirilă în mijlocul protestului din București. Dar și noul hit lansat în stradă: „Antena 3, niște derbedei!”.

Corina Drăgotescu a fost prezentă în mijlocul manifestanţilor, cu un căţel de pluş de culoare roz, despre care a spus că îl cheamă Fifi. Manifestanţii au aruncat cu monede spre Corina Drăgotescu, fără a o lovi.Postul România TV a transmis duminică, 22 ianuarie, că manifestanţii ar fi fost plătiţi, fiecare primind 50 de lei de persoană şi 30 de lei dacă aveau şi un câine potrivit unor surse pe care postul de televiziune nu le-a identificat. Informaţia nu a fost confirmată niciodată...

Tudor Chirilă s-a filmat în mijlocul protestatarilor: „Ce de bani aruncă Soros ăsta, băi frate” 

Solistul Tudor Chirila s-a aflat printre zecile de mii de protestatari care au iesit duminica seara in Bucuresti. El a postat si un filmulet pe Facebook in care i-a ironizat pe cei din PSD si din televiziunile apropiate acestui partid.

„Sunt peste 30.000 de oameni, Ce de bani arunca Soros asta, bai frate. Ce distractie are Soros asta, ce fetisuri. Fetisuri cu democratia. Si sunt multi caini, e plin de caini”, a spus Tudor Chirila.

Modul în care Antena 3 a prezentat protestul de săptămâna trecută i-a indignat pe protestatarii din București. Aceștia au scandat minute în șir noul hit: „Antena 3, niște derbedei” in momentul in care treceau pe langa un car de transmisii in direct al postului condus de Mihai Gadea.

„Antena 3, niste derbedei”, „Mincinosii” si „Rusine, rusine, rusine sa va fie” au strigat protestatarii in timp ce erau filmati de subordonatii lui Gadea. Scandările au durat minute în șir.
Citește și:

populare
astăzi

1 Noi dezvăluiri despre „gaura neagră” a lui Ciolacu

2 Voi vedeți ce pregătesc americanii? Nici filmele SF n-au mers atât de departe...

3 VIDEO Rareș Bogdan, afacere sub acoperire: a dat un covrig pe două mere

4 „Cea mai detestată femeie din Marea Britanie” cere 200 de dolari invitaților la masa sa de Crăciun

5 Fanii CFR Cluj, atac fără precedent la adresa lui Emil Boc