VIDEO cu Proasta României comițând-o iar! „Orice (sic!) om îi este frică de o plângere penală” Bonus, aia cu Meleșcanu, care e bestială!

VIDEO cu Proasta României comițând-o iar! „Orice (sic!) om îi este frică de o plângere penală” Bonus, aia cu Meleșcanu, care e bestială!

Video cu Proasta României comițând-o iar! „Orice (sic!) om îi este frică de o plângere penală” Bonus, aia cu Meleșcanu, care e bestială!

„Orice (sic!) om îi este frică de o plângere penală, dar eu sper să nu se ajungă la astfel de lucruri pentru că eu cred în Justiție și cred că toată lumea crede în Justiție. Dacă toată lumea merge pe acest considerent că oricui i se poate face o plângere penală, nu cred că este un lucru bun. Având în vedere cele apărute în spațiul public, ce a pățit și Victor Ponta”, a spus Proasta astăzi.

Dăncilă, despre convocarea ministrului de externe la Cotroceni: „Domnul Meleşcanu a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru, şi bineînţeles, dacă îşi va da acordul primul ministru, va merge”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni că președintele trebuia să vorbească întâi cu ea pentru a-l chema pe ministrul de externe Teodor Meleșcanu la Cotroceni, ”așa este normal”.

„Dânsul hotărăşte dacă trebuie să sune sau nu. Într-un guvern, ca să chemi un ministru, trebuie să vorbeşti cu primul ministru, aceasta este regula şi această regulă trebuie respectată de toată lumea, cum şi eu respect toate regulile care ţin de preşedinte. Este opinia dumnealui dacă vrea să meargă ministrul acolo, trebuie să sune. Preşedintele trebuie să sune dacă vrea să meargă un ministru la Cotroceni, suntem totuşi un guvern, există anumite reguli care trebuiesc respectate de toată lumea.

Domnul Meleşcanu a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru, şi bineînţeles dacă îşi va da acordul primul ministru va merge. Eu nu pot să-mi dau acordul pentru ceva in care nu am fost întrebată”, a spus Dăncilă.

 Vorba lui Ionel Stoica: Meleșcanu a mai vorbit cu șeful Guvernului, cu Viorica, cu premierul și cu Dăncilă...

Însă cea mai tare este Adriana Duțulescu, senior editor la Antena 1:

De asemenea, când s-a referit la ministrul de externe, premierul a spus ”domnul Meleșcanul”, corectându-se imediat și spunând corect, ”domnul Meleșcanu”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată sfidarea României...

2 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 România are 18 miliardari, cu 7 mai mulți decât anul trecut