VIDEO Cum a fost redeschiderea barurilor în Anglia. „Limpede precum cristalul”, oamenii beți nu pot păstra distanța fizică, spune șeful poliției

VIDEO Cum a fost redeschiderea barurilor în Anglia. „Limpede precum cristalul”, oamenii beți nu pot păstra distanța fizică, spune șeful poliției

Oamenii beți nu pot menține în mod corespunzător distanța fizică, a spus șeful Federației Poliției din Anglia, în timp ce barurile s-au redeschis în Anglia pentru prima dată de la introducerea carantinei, relatează  The Guardian.

John Apter a spus că este ”limpede precum cristalul” că petrecăreții nu vor ține cont de regula de distanțare fizică de cel puțin un metru, în timp ce restricțiile au fost relaxate sâmbătă.

Profesorul Chris Whitty a spus că pandemia ”este departe de a fi gata” și a făcut apel la public să țină cont de distanțarea fizică în timp ce barurile și restaurantele s-au deschis.

Dar imaginile din cartierul londonez Soho au arătat că străzile au fost pline de sâmbătă dimineață.

Apter, care a fost în misiune în Southampton unde a avut de a face cu ”bărbați goi, oameni beți fericiți, oameni beți furioși, bătăi și iar oameni beți nervoși”, a spus că ”este clar precum cristalul că oamenii beți nu pot/nu vor să mențină distanța fizică”.

”A fost o noapte plină, dar echipa a putut face față. Știu că și în alte zone au fost probleme cu ofițeri care au fost agresați”.

A fost haos și Nottinghamshire, unde patru oameni au fost arestați și mai multe baruri au hotărât să închidă din cauza unor comportamente antisociale pe fondul alcoolului.

Sâmbătă, Anglia a redeschis barurile, restaurantele, cinematografele și frizeriile, într-un pas de relaxare suplimentară a măsurilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Boris Johnson și experții guvernului au făcut apel la oameni să respecte regulile și să evite producerea unui al doilea val de coronavirus.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?