VIDEO Cutremur în PSD! Dragnea, ATAC la Grindeanu și ministrul de finanțe în plenul Camerei Deputaților!

VIDEO Cutremur în PSD! Dragnea, ATAC la Grindeanu și ministrul de finanțe în plenul Camerei Deputaților!

Risc Seismic

Președintele PSD, infractorul Liviu Dragnea, i-a atacat în direct, de la tribuna Camerei Deputaților, pe premierul Sorin Grindeanu, dar mai ales pe ministrul de finanțe Viorel Ștefan. Îmi cer scuze în numele PSD pentru absența ministrului de finanțe, deși avea timp, de la ședința adoptării Legii salarizării. Dar asta este o chestiune pe care o vom regla noi în interior. Nu înțeleg nici de ce n-a ajuns nici premierul, a spus de la microfonul Camerei Deputaților infractorul făcând grimase explicite.

UPDATE/Dragnea și-a întărit spusele de la microfon într-o declarație ulterioară în care a spus că atitudinea ministrului de finanțe este, cităm, „o ofensă”.

„E o problemă faptul că azi Ministrul de Finanțe nu a venit în Parlament să susțină această lege, cu toate că avea timp. Am puterea politică să-mi asum acest lucru și să-mi cer scuze ca președinte al PSD că nu a venit. E o problemă pe care o vom regla în interior”, a spus Liviu Dragnea de la tribuna Parlamentului, după ce aleșii au votat Legea salarizării.

„Era bine să vină şi premierul, pentru că e o lege importantă, poate cea mai importantă din acest an”, a adăugat el.

Grindeanu era în Parlament

În timp ce liderii şi parlamentarii PSD, alături de Dragnea şi Lia Olguţa Vasilescu, se aflau în plenul Camerei Deputaţilor pentru a susţine legea salarizării unitare, premierul Grindeanu se afla la un alt eveniment, tot în Palatul Parlamentului.

Grindeanu a participat, de la ora 10.00, la deschiderea Forumului Capitalului Românesc – ediția a doua, organizată de Intact Media Group la Palatul Parlamentului. Practic, în timp ce Dragnea vorbea de la tribuna Parlamentului, Grindeanu apărea la Antena 3 din aceeaşi clădire.

Dragnea le-a spus jurnalistilor la ieșirea din sală ca absenta ministrului de Finante de la dezbaterea Legii salarizarii in Camera Deputatilor reprezinta "o ofensa"

"N-a fost o pozitie foarte confortabila pentru mine si pentru colegii mei faptul ca ministrul de Finante azi nu a fost prezent sa spuna ceea ce noua ne-a spus in permanenta, si anume faptul ca aceasta lege este sustenabila. Eu, personal, nu am nevoie de aceasta garantie pentru ca noi nu am facut legea in parcul Cismigiu si acum incercam sa cautam bani. Faptul ca ministrul de Finante n-a fost prezent azi, cu toate ca liderul de grup se angajase, a fost un lucru care pentru noi, repet, nu a fost in regula", a acuzat Dragnea.

Intrebat ce risca Viorel Stefan pentru aceasta absenta, liderul PSD a raspuns: "Nu stiu ce risca. Pana la riscuri, vorbim de o certitudine: a procedat incorect".

Intrebat daca ministrul de Finante a procedat ofensator, Liviu Dragnea a replicat: "Cred ca este o ofensa. Putem vorbi de o ofensa".

Chestionat daca este o ofensa si ce a facut premierul Grindeanu, care a fost intr-o alta sala din Palatul Parlamentului, presedintele PSD a spus ca nu vrea sa foloseasca "cuvinte grele", dar ca l-a intristat aceasta atitudine.

"Nu stiu. As vrea sa nu folosim cuvinte grele, dar pe mine m-a intristat foarte mult aceasta atitudine. Foarte mult. Pentru ca vorbim de o lege care schimba complet istoria Romaniei. M-as fi bucurat ca azi sa fi fost prezent tot Guvernul in Parlament, dar probabil ca au fost alte evenimente mai importante decat legea salarizarii unitare", a ami spus Liviu Dragnea.

Controversata Lege a salarizării unitare a fost adoptată astăzi de deputați, în ciuda nemulţumirilor sindicaliştilor, care ieri au aflat că majorările întârzie.

Legea a fost votată cu 188 de voturi „pentru”, 28 de voturi „împotrivă” și 47 de abțineri și va merge la președintele Klaus Iohannis pentru promulgare.


Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...