VIDEO Da, sunt tancuri rusești împotmolite în noroi lângă granița cu Ucraina, în regiunea Rostov

VIDEO Da, sunt tancuri rusești împotmolite în noroi lângă granița cu Ucraina, în regiunea Rostov

În ultimele 24 de ore, pe reţele de socializare, a fost publicat un material video care prezintă momentul în care mai multe tancuri ruseşti au rămas blocate în noroi, în timpul exercițiilor militare pe care armata rusă le desfăşoare în Districtul Militar Sudic.

După cum precizează site-ul Defence-Blog, materialul video, care surprinde momentul în care tancurile ruseşti sunt blocate în noroi, ar fi fost realizat într-un poligon militar de lângă granița cu Ucraina, în regiunea Rostov.

Potrivit sursei citate, în imagini se poate observa că tancurile ruseşti nu pot înainta prin noroi şi astfel a fost nevoie de intervenţia unui excavator pentru a ajuta la scoaterea acestora din zona în care au rămas blocate.

Potrivit Defence-Blog, ceea ce vedem în imagini sunt tancuri T-72B3, una dintre ultimele versiuni ale tancului rusesc T-72.

Nu ştim dacă acest incident militar a avut loc 100% în zona indicată în materialul video, dar cert este că în ultimele zile au avut loc mișcări substanțiale ale unităților militare ruse în jurul orașelor Kursk, Rostov-pe-Don și Briansk.

De asemenea, armatele rusă şi belarusă au dat startul joi unor manevre militare pe teritoriul Belarus, sub numele de cod ''Hotărârea aliată - 2022", preconizate să dureze zece zile.

Minskul şi Moscova nu au precizat numărul soldaţilor şi al echipamentelor implicate în aceste manevre, dar Occidentul estimează că 30.000 de militari ruşi au fost desfăşuraţi în Belarus, scrie defenseromania.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA