VIDEO Dragnea, Grindeanu, Firea, uitați-vă în ochii acestei femei și spuneți-i că minte, că nu e informată!

VIDEO Dragnea, Grindeanu, Firea, uitați-vă în ochii acestei femei și spuneți-i că minte, că nu e informată!

Dragnea, Grindeanu, Firea, uitați-vă în ochii acestei femei și spuneți-i că minte, că nu e informată! Mai ales tu, Firea, care ai ieșit ca o comunistă de tip Bobu la Antena3 să spui că 95% din cei din stradă habar n-au pentru ce ies, că sunt neinformați, niște proști manipulați de tehnocrați, cu alte cuvinte. Iar tu, Dragneo, care cu perversitate de țărănoi viclean de Gratia, ai lansat tot felul de aluzii despre manipularea protestelor și originea lor externă, ce i-ai spune, pramatie infatuată de putere, acestei femei, că a fost plătită de SRI? Grindene, tu ești prea sclav să-ți cerem părerea...

Un film simplu. Este vorba de un filmuleț făcut de jurnaliștii Adevărul, cu o bătrânică surprinsă în miez de noapte, după încheierea protestelor de miercuri noapte, în timp ce aduna sticle de plastic din grunoaiele de la Piața Victoriei. 

„E jale, mamă. E jale! Copii nevinovați. Sunteți ca florile. Viitorul vostru e varză, mamă”, spune bătrânica în timp ce culege de pe jos pet-urile lăsate de protestatari. 

Clipul, în continuare

Aceeași bătrânică a apărut și într-un reportaj pentru Al Jazeera, varianta în engleză




Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...