VIDEO Dragnea, în corzi! Autodenunț în direct despre măcelul din 10 august! Căcatul din PSD iese la suprafață. Fostul premier Tudose acuză și el agresiunea jandarmilor la comandă politică

VIDEO Dragnea, în corzi! Autodenunț în direct despre măcelul din 10 august! Căcatul din PSD iese la suprafață. Fostul premier Tudose acuză și el agresiunea jandarmilor la comandă politică

Dragnea, în corzi! Autodenunț în direct despre măcelul din 10 august! Căcatul din PSD iese la suprafață. Fostul premier Tudose acuză și el agresiunea jandarmilor la comandă politică. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, spune că a MINȚIT la Parchet în ancheta privind violențele de la protestul din 10 august! La răndul său, fostul premier PSD Mihai Tudose denunță folosire jandarmilor pentru a reprima mitingul pașnic din 10 august 2018.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, căruia PSD îi retrage sprijinul politic, a declarat, miercuri seara, în intervenții telefonice la Realitatea TV și România TV, că a mințit la Parchet, când a fost audiat în ancheta privind violențele de la protestul din 10 august.

 „Recunosc că am mințit la Parchet și mă pun la dispoziția organelor de anchetă. Am mințit în legătură cu mitingul din 10 august 2018. Am mințit pentru că sunt un mincinos și ca să apăr un partid.

Voi devoala toate interesele meschine ale acestor indivizi. Ținta lor este Gabriela Firea. O să vedeți ce o să apară după 30 ianuarie.”, a spus Aurelian Bădulescu la România TV, miercuri seara.

„Dom’le, după câte am făcut eu… Am mers până acolo încât a trebuit să mint. (…) Am avut o altă atitudine decât cea care ar fi trebuit atunci când am declarat în fața organelor de urmărire penală ce m-au întrebat referitor la evenimentele din 10 august și am spus asta în contextul în care am vrut să subliniez faptul că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să trag cu acest partid“, a afirmat Bădulescu.

El a mai spus că sunt lucruri pe care de acum încolo va trebui să le lămurească cu cei care se ocupă de anchetă.

Întrebat dacă va merge la Parchet să-și schimbe declarația, Aurelian Bădulescu a replicat: „Nu, o să mă cheme Parchetul și o să zică: «Domnu’ Bădulescu, ai spus că ai mințit». Da, domnule. «Ia pixul și hârtia și hai să vedem ce trebuie să îndreptăm aicea»“.

Dialogul cu realizatorii de la România TV

Aurelian Bădulescu: „E posibil ca în România 2019 că îți faci un coleg trompetă să fii dat afară și să nu conteze cât ai muncit, cât ai luptat cu opoziția, câte proiecte ai votat, cât ai stat pe străzi, cât le-ai ținut c.. când venea hashtagul peste ei, câte documente ai semnat ca să nu-i lași în piață? Și ești audiat la Parchet și de ce a trebuit să mint la Parchet, asta nu se întreabă?

Realizator: Ați mințit la Parchet?

Aurelian Bădulescu: Da, asta nu întreabă?Am spus că după 30 ianuarie e momentul când lumea va sti adevărul. Asta este frica lor.

Realizator: Cum să spuneți că ați mințit la Parchet?

Aurelian Bădulescu: Da, domn'e, recunosc că am minţit la Parchet şi mă pun la dispoziţia organelor de urmărire penală cu fapte şi declaraţii pentru data de 10 august 2018. Poftin. Am spus o public.

Realizator: Ce ați mințit?

Aurelian Bădulescu: O să declar la Parchet.

Realizator: De ce ați mințit?

Aurelian Bădulescu: Că sunt un mincinos şi, ca să apar un partid care acum mă exclude... de aia. Ca să-l apăr pe Codrin Ştefănescu, ca să apăr democraţia, ca să fie bine.

Fostul premier Mihai Tudose: E incalificabil să trimiţi Jandarmeria să bată protestatari.

De aceea iese lumea în stradă şi protestează, fiindcă toate acestea fac mult rău şi se văd cu ochiul liber. Cât am fost premier, m-a preocupat faptul că iese lumea în stradă şi uneori am reuşit să port un dialog cu protestatarii, fiindcă nu-i poţi ignora pe românii nemulţumiţi. Eu am dialogat cu ei, înainte de a pleca de la Palatul Victoria, ce a urmat după, pe 10 august… E incalificabil să trimiţi Jandarmeria să bată protestatari. Este grav că s-a ajuns la aşa ceva", a declara Mihai Tudose miercuri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…