VIDEO Dragnea, nou atac DEMENT la adresa președintelui! Insinuează că Iohannis i-ar pregăti Proastei „ceva”

VIDEO Dragnea, nou atac DEMENT la adresa președintelui! Insinuează că Iohannis i-ar pregăti Proastei „ceva”

Dragnea, un nou atac dement la adresa lui Iohannis: „Președintele subminează România”. Dragnea acuză că preşedintele Klaus Iohannis a pornit o campanie împotriva Guvernului şi a premierului Viorica Dăncilă, spunând că acesta sabotează orice actiune a echipei guvernamentale care nu este pe placul lui. De asemenea, acesta s-a întrebat ce „pregăteşte“ acum Iohannis pentru a o putea face pe Dăncilă să-şi dea demisia, la cum l-ar fi convins şi pe Victor Ponta în 2015.

Ce ne mai pregătește Dragnea și ai lui pentru a se întâmpla demisia premierului Dăncilă?, a întrebat, pervers, Dragnea.

 

 Dragnea l-a acuzat pe Iohannis că încearcă să „submineze” și să „saboteze” orice acțiune a guvernului și că „subminează România”. 

„În legătură cu ultima amenințare a președintelui Iohannis la adresa premierului, e continuarea unui plan, a unui set de acțiuni ale președintelui Iohannis îndreptate împotriva guvernului. Orice acțiune internă, externă pe care o face guvernul și nu e pe placul președintelui e atacată, subminată, chiar sabotată. Și în cazul Israel, și în cazul vizitei de la Vatican și în cazul minciunilor despre rezervele econonomiei. Președintele subminează România.

În 2015, președintele României a insistat și a făcut presiuni ca premierul Ponta să își dea demisia, amintiți-vă că a spus că a fost nevoie să moară oameni ca să apară acea demisie, acea demisie a fost rezultatul unui dosar politic și ne punem întrebarea legitimă, cu această nouă campanie de insistență a demisiei lui Đăncilă, ce ne mai pregătesc Iohannis și ai lui pentru a obține această demisie”, a declarat Liviu Dragnea. 

După vizita sa la Vatican, premierul Viorica Dăncilă a afirmat că Papa Francisc i-a promis că va veni în vizită în România, anul viitor. În schimb, președintele Klaus Iohannis a ironizat afirmația lui Dăncilă, spunând că aceasta „nu a înțeles despre ce s-a vorbit acolo”. 

„Papa a fost foarte încântat de mesajul meu. Mi-a pus întrebări dacă în România oamenii au credinţă, dacă există înţelegere între ordocşi şi catolici şi i-am spus că da. M-a întrebat dacă am puterea să duc la sfârşit acest mandat. Am spus că da. Mi-a spus că la începutul anului viitor va veni în România”, a declarat prim-ministrul. 

„Dați-mi voie să cred că nu a înțeles doamna despre ce s-a vorbit acolo. Am urmărit întreaga evoluție și, într-un final, a apărut și comunicatul oficial al Vaticanului despre acea întâlnire și acolo se spune că s-a vorbit de președinția României Consiliului Uniunii Europene în prima parte a lui 2019. Singura explicație a mea e că doamna a înțeles ca e vorba de vizită și nu de președinție, deci o confuzie inexplicabilă”, a spus președintele.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu