VIDEO E româncă!/Voi știați că Lariss există? Cică are un cântec cu 80 de milioane de vizualizări pe YouTube!

VIDEO E româncă!/Voi știați că Lariss există? Cică are un cântec cu 80 de milioane de vizualizări pe YouTube!

Cunoscută datorită hit-ului „Dale Papi”, lansat în 2014 și care are peste 80 de milioane de vizualizări pe YouTube, cântăreața Lariss a dispărut de ceva vreme din lumina reflectoarelor, scrie protv.ro .

Născută în decembrie 1989, artista pe numele ei real Larisa Borza pare că a părăsit România și s-a mutat în Zanzibar, dacă e să ne luăm după postările ei de pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, așa cum anunță aproape zilnic pe story, Lariss s-a apucat de OnlyFans, iar link-ul către celebra platformă pentru adulți este postat și în descrierea ei de pe Instagram.

Urmărită de aproape 200.000 de persoane pe Instagram, Lariss a postat în ultimele luni pe celebra rețea de socializare inclusive fotografii de pe OnlyFans, pentru a-i face pe fanii ei să se aboneze la contul ei de pe platforma pentru adulți. Doar că, așa cum se plâng pe internet urmăritorii ei, abonamentul este destul de scump, în comparație cu al altor românce de pe OnlyFans.

Spre exemplu, dacă unele dintre cele mai cunoscute românce de pe OnlyFans cer între 5 și 15 dolari pentru un abonament de o lună, Lariss și-a fixat prețul la 20 de dolari! Asta pentru un cont pe care cântăreața se numește Ariza L și a postat 88 de poze și filmulețe. Însă, chiar și așa, are 3.200 de like-uri în dreptul contului.

De-a lungul carierei, Lariss a cântat alături de mai mulți artiști cunoscuți din România, precum Shift, Inna și Antonia, însă hit-ul care a făcut-o cunoscută inclusiv în afara granițelor țării este, fără doar și poate, „Dale Papi”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria