VIDEO Este „viu” și nevătămat/Țeapa luată de Forțele ruse care au aruncat o grenadă într-un transportor blindat

VIDEO Este „viu” și nevătămat/Țeapa luată de Forțele ruse care au aruncat o grenadă într-un transportor blindat

Rușii s-au împotmolit cu un transportor blindat, așa că l-au abandonat, dar nu înainte să arunce o grenadă înăuntru. Cu toate acestea, ucrainenii au reușit să îl repare.

transportor blindat BTR-82A reparat de ucraineniFoto: captura video

După ce transportorul de personal blindat amfibiu BTR-82A a rămas blocat, rușii s-au gândit să arunce o grenadă înăntru, ca să nu îl poată folosi ucrainenii. Cu toate acestea, ucrainenii au reușit să îl repare și acum se află în serviciul forțelor ucrainene.

De altfel, imagini cu modul în care ucrainenii repară vehiculele militare capturate au devenit virale pe rețelele sociale.

În aprilie, au apărut filmări care arată personalul Ukroboronprom,compania ucraineană de armament, reparând vehiculele rusești capturate pentru a fi reutilizate de către forțele UA. În imagini se puteau vedea T-72B3 Obr 2016 și BMD-4M, precum și un BTR-82A în fundal în curs de pregătire.

Ucraina cere fermierilor care au recuperat vehicule militare să le predea pentru a fi reparate și puse din nou pe front, dar solicită și mecanicilor pricepuți să vină să ajute la efortul de a revitaliza echipamentele recuperate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!