VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

Sunt româncele mai dichisite și mai preocupate de look decât femeile din Italia?

Giulia Rossignoli, designer vestimentar, a vorbit pentru dcnews.ro , printre altele, și despre diferențele dintre femeile din România și cele din Italia.

Sunt femeile greu de mulțumit, în România, la capitolul vestimentație? Giulia spune că nu.

"Nu. Partea bună a rochiilor de ocazie este că te fac să te simți foarte frumoasă. Noi nu ne îmbrăcăm așa zilnic. Și atunci când te vezi cu o rochie lungă, diafană, cu drapaje... te simți frumoasă. Atunci e simplu să mulțumești o femeie. E o rochie specială și te simți și tu specială în ea."

Diferența dintre românce și italience

Se știe deja că româncele sunt tipicare, atente la detalii și preocupate în permanență de imaginea lor. Lucru confirmat și de designerul Giulia Rossignoli, prin comparație cu doamnele și domnișoarele din Italia:

"Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite. Italiencele sunt mai prietenoase cu femeile, sunt mai deschise și nu sunt atât de concentrate pe aspect. Mai ales când sunt tinere nu prea le pasă cum arată. Încep să se aranjeze și să se preocupe de lookul lor după o vârstă, abia după 40.

În schimb, în România e total invers. Femeia tânără se îngrijește, se machiază, se duce la coafor, își cumpără haine scumpe... Da, sunt diferite. Aici femeile tinere investesc în garderobă, în Italia femeile greu ajung să facă asta. Probabil că nici părinții nu le ajută financiar în Italia. Nici bărbații nu fac cadouri, așa cum e la noi. Și-atunci, dacă trebuie să-ți cumperi singură, tu, fată tânără, n-ai acest buget de investit" a mai spus Rossignoli.

Interviul complet, aici:


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 Asta e Rusia, oameni buni!