VIDEO Ființa asta a câștigat anul trecut 49 de milioane de dolari din poze deșucheate

VIDEO Ființa asta a câștigat anul trecut 49 de milioane de dolari din poze deșucheate

Danielle Bregoli, cunoscută sub numele de „Bhad Bhabie”, a obținut 49 de milioane de dolari în 2021 de la serviciul de abonament de conținut OnlyFans.

Pentru doar 24 de dolari pe lună, fanii au acces la fotografiile tinerei îmbrăcată în lenjerie intimă și costume de baie.

Câștigă mai mult decât actorii de la Hollywood

Mai mult, scrie Forbes , Bregoli își încurajează abonații să plătească în plus „bacșic” și să primească în privat conținut mai explicit. OnlyFans, platformă destinată exclusiv adulților, găzduiește în mare parte conținut explicit.

Tânăra de 19 ani câștigă la fel de mult ca actorii de top de la Hollywood și mai mult decât vedete pe TikTok precum Addison Rae Easterling.

Adolescenta din Florida a intrat în atenția publicului în 2016, după ce o dispută între ea și mama ei la emisiunea „Dr. Phil” a devenit virală.

După o carieră rap de succes moderat, Bregoli și-a transpus farmecele de vedetă într-un cont OnlyFans după ce a împlinit 18 ani anul trecut – și a câștigat peste 1 milion de dolari în primele șase ore.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu