VIDEO Firea, nou atac la Dragnea: Să nu-i sacrificați pe bucureșteni pentru niște politicieni care au fost cândva mari, dar acum sunt mici de tot

Firea, nou atac la Dragnea: Să nu-i sacrificați pe bucureșteni pentru niște politicieni care au fost cândva mari, dar acum sunt mici de tot. Firea acuză că după scandalul cu Liviu Dragnea, companiile municipalității sunt călcate de instituțiile aflate în subordinea Guvernului și de două ori pe săptămână. De asemenea, Firea a explicat că anumiți consilieri generali au amenințat-o că nu vor vota proiectele din cauza anumitor interese politice, lăsând se înțeles că în spatele acestora se află Liviu Dragnea.

De la minutul 16:15:

"Sunt primar general ales de cetateni si respect legea si sunt institutii ale statului care vegheaza asupra respectarii legii de catre primar, consilieri, directori. Nu se face dreptate cu santaj si nu se face administratie cu presiune. Celor care m-au anuntat astazi deja ca nu vor vota proiecte ca sunt influentati politic si financiar le transmit un singur lucru: ca eu imi fac datoria de primar, muncesc o luna cu aparatul de specialitate si vin cu proiecte bune, pozitive pentru bucuresteni.", a sustinut Gabriela Firea.

Primarul a transmis consilierilor generali ca sunt liberi sa voteze cum cred ei ca este bine, dar i-a rugat sa o faca gandindu-se la bucuresteni.

"Cine voteaza pentru bucuresteni sau pentru ca asa considera politic sau cine stie deja ca a practicat la adresa mea un santaj politic sau financiar... eu nu cedez. Ei se stiu care sunt. Va rog, cei care nu sunteti vizati sa nu analizati foarte mult ce spun, ca nu va priveste.

In schimb, cei care mi-ati transmis aceste mesaje, vreau sa va transmit public ca sunteti liberi sa votati cum vreti, dar sa nu ii sacrificati pe bucuresteni pentru niste politicieni care au fost candva mari, dar nu mai sunt", a punctat ea.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia face ravagii în Rusia! / Doctoriţa care l-a sfidat pe Putin şi a dat alarma despre coronavirus, arestat…

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 Aceasta este o morgă din New York. Morții de Covid-19 vor fi îngropați temporar în parcuri. Medic: Va fi mai r…

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

O româncă a călătorit prin toată lumea să facă poze cu femei frumoase din 37 de țări