VIDEO Florin Călinescu face SHOW pe Facebook. Clienți: Fiola, Crătițăreasa, Livulică și Țiitoarea

VIDEO Florin Călinescu face SHOW pe Facebook. Clienți: Fiola, Crătițăreasa, Livulică și Țiitoarea

Florin Călinescu a postat un nou pamflet video pe pagina de Facebook, în care îi ironizează pe Fiola, pe Crătițăreasă, dar și pe Livulică și țiitoare.

 „Imi place ca Livulica onoreaza toate promisiunile emanate in campania electorala, toate mai putin majoritatea. Adica treaba asta cu impozitul pe profit, acu vorbesc pentru astia cu firme, adica sa introduci deodata impozit pe cifra de afaceri, mie, care sunt absolvent de liceu umanist, mi se pare absolut o cretinatate si se va dovedi”, a spus Calinescu.

Apoi, actorul a scos in evidenta relatia lui Dragnea cu „asistenta” si drumurile celor doi in Brazilia.

„Livulica, daca ai luat un pamfletar acolo (Felix Rache, transferat de la Antena 3 la Guvern, ca secretar de stat – n.red.), de ce nu vorbesti cu Carmenuța (Carmen Dan n.red.)? As putea si eu sa o ajut la ministerul dumneai de Interne pentru ca tot ce-am spus este adevarat, pentru ca stiu ca esti sensibil, atat de sensibil ca si la domnisoara aia pe care se pare tot Tanase o cheama, sa nu fie vreo legatura cu premierul asta pe care tot Tanase il cheama?

Domnisoara aia Tanase pe care ai dus-o de n ori in Brazilia, unde aveti voi un hotel, aveati voi niste chitaristi din formatia pe care o aveai tu cand erai student, probabil anul ala in care s-a repetat.

Daca tu te-ai gandit sa te duci cu o asistenta in Brazilia de ce sa nu te gandesti si la bunastarea mea psiho-masculinica, nu stiu cum dracu’ sa pronunt cuvantul asta, si sa ajut si eu Ministerul de Interne pentru a produce o imagine mai neteda”, a spus Florin Calinescu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia