VIDEO Fraților, asta a fost beată? Premierului macedonean i-a căzut paharul din mână când a auzit-o pe imbecilă ce scoate pe gură!

VIDEO Fraților, asta a fost beată? Premierului macedonean i-a căzut paharul din mână când a auzit-o pe imbecilă ce scoate pe gură!

Fraților, asta a fost beată? Premierului macedonean i-a căzut paharul din mână când a auzit-o pe imbecilă ce scoate pe gură!

Proasta a fost vineri protagonista unei noi serii de gafe în Macedonia, unde se afla într-o vizită oficială și a încurcat în mod repetat etnia cu cetățenia și invers. La declarația de presă comună cu omologul său de la Skopje, Dăncilă s-a referit la etnicii aromâni din Macedonia cu apelativul ”cetățeni aromâni”.

”Am abordat subiectul comunităților … ăăă… republicii… a cetățenilor macedoni (sic!) în România, dar și a cetățenilor aromâni din Republica Macedonia”, a spus Dăncilă. (Nota redacției: Formularea corectă este etnici aromâni din Republica Macedonia)

Ea a mai spus că în România ”a fost inaugurată Ziua Limbii Macedonene”, referindu-se la promulgarea legii care instituie această sărbătoare în țara noastră.

Viorica Dăncilă s-a referit pe tot parcursul declarației de presă cu apelativul ”cetățeni macedoni”, în loc de ”macedoneni”, iar etnicilor macedoneni care trăiesc în România le-a spus ”cetățeni macedoneni”. (Nota redactii: formularea corectă era cetățeni români de etnie macedoneană).

Mai mult, Viorica Dăncilă a spus că este ”primul prim-ministru” (nu primul prim-ministru român) care vizitează Macedonia, moment în care șeful Guvernului de la Skopje a scăpat pe jos paharul cu apă care era pe pupitru.

Nu în ultimul rând, Dăncilă a spus că se află în Macedonia în calitate de ”prim-ministru și de stat”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa