VIDEO Gata, se lucrează după regulile PCR! Ăsta mai avea s-o spună pe aia: Copiii voștri vor fi slugile copiilor noștri!

VIDEO Gata, se lucrează după regulile PCR! Ăsta mai avea s-o spună pe aia: Copiii voștri vor fi slugile copiilor noștri!

Gata, se lucrează după regulile PCR! Ăsta mai avea s-o spună pe aia: Copiii voștri vor fi slugile copiilor noștri! Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, după ce fiul său a fost numit secretar de stat: „Îl recomandă ceea ce au considerat cei care i-au dat această susținere, îl recomandă pregătirea, activitatea în partid , implicarea, cunoașterea limbilor străine și tot așa mai departe.”

Dumitru Buzatu a fost întrebat de jurnalişti despre fiul său, astăzi, înainte de şedinţa PSD. Iată reacția sa:

Reporter: Are calitățile necesare pentru a fi secretar de stat?

Dumitru Buzatu: Dacă cei de acolo l-au recomandat... Am să răspund o singură dată la acest lucru. Pot să vă precizez că a primit recomadarea organizației de tineret pe care o conduce și a organizației de la Vaslui a PSD. Din punctul acesta de vedere, fiind un post politic, nu cred că e o problemă.

Reporter: Ce îl recomandă?

Dumitru Buzatu: Îl recomandă ceea ce au considerat cei care i-au dat această susținere, îl recomandă pregătirea, activitatea în partid , implicarea, cunoașterea limbilor străine și tot așa mai departe.

Din 7 martie, Tudor Buzatu ocupă funcţia de secretar de stat în aparatul de lucru al Anei Birchall, vicepremier responsabil de parteneriatele strategice şi deputat de Vaslui. Remus Munteanu a fost numit secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”