VIDEO Gata, se lucrează după regulile PCR! Ăsta mai avea s-o spună pe aia: Copiii voștri vor fi slugile copiilor noștri!

VIDEO Gata, se lucrează după regulile PCR! Ăsta mai avea s-o spună pe aia: Copiii voștri vor fi slugile copiilor noștri!

Gata, se lucrează după regulile PCR! Ăsta mai avea s-o spună pe aia: Copiii voștri vor fi slugile copiilor noștri! Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, după ce fiul său a fost numit secretar de stat: „Îl recomandă ceea ce au considerat cei care i-au dat această susținere, îl recomandă pregătirea, activitatea în partid , implicarea, cunoașterea limbilor străine și tot așa mai departe.”

Dumitru Buzatu a fost întrebat de jurnalişti despre fiul său, astăzi, înainte de şedinţa PSD. Iată reacția sa:

Reporter: Are calitățile necesare pentru a fi secretar de stat?

Dumitru Buzatu: Dacă cei de acolo l-au recomandat... Am să răspund o singură dată la acest lucru. Pot să vă precizez că a primit recomadarea organizației de tineret pe care o conduce și a organizației de la Vaslui a PSD. Din punctul acesta de vedere, fiind un post politic, nu cred că e o problemă.

Reporter: Ce îl recomandă?

Dumitru Buzatu: Îl recomandă ceea ce au considerat cei care i-au dat această susținere, îl recomandă pregătirea, activitatea în partid , implicarea, cunoașterea limbilor străine și tot așa mai departe.

Din 7 martie, Tudor Buzatu ocupă funcţia de secretar de stat în aparatul de lucru al Anei Birchall, vicepremier responsabil de parteneriatele strategice şi deputat de Vaslui. Remus Munteanu a fost numit secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție