VIDEO În plină campanie electorală, premierul australian a trântit la pământ un copil în timpul unui meci amical

VIDEO În plină campanie electorală, premierul australian a trântit la pământ un copil în timpul unui meci amical

Premierul australian Scott Morrison a doborât un băiat în timpul unui meci amical de fotbal la care a participat miercuri, informează AFP.

În plină campanie electorală, înaintea alegerilor legislative de sâmbătă la care se anunţă o luptă strânsă, premierul conservator a stârnit un val de exclamaţii în rândul spectatorilor după ce a trântit la pământ un copil.



Morrison, în vârstă de 54 de ani, în cămaşă şi cu cravată, juca fotbal în cinci în nordul Tasmaniei.

După mai multe pase, Morrison, care s-a comparat recent cu un "buldozer", şi-a luat elan şi s-a avântat pentru a intercepta mingea. Un băieţel cu părul roşcat i-a stat, din nefericire, în cale.

Copilul s-a trezit pus la pământ de premier care, dându-şi seama ce s-a întâmplat, l-a luat în braţe pentru a-l ridica şi apoi i-a dat drumul în timp ce antrenorul alerga spre ei ca să se asigure că băiatul era bine.

În public, râsetele înăbuşite s-au transformat în exclamaţii de uimire în timp ce băiatul se ştergea de praf, iar Morrison s-a ridicat în picioare.

"Cartonaş roşu şi sâmbătă la tribunal", a comentat pe Twitter un utilizator. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...