VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

ase comandanți ruși și cinci soldați au fost uciși într-o ambuscadă ucraineană, potrivit unuia dintre ofițerii superiori de la Kiev.

Imagini dramatice au surprins momentul în care un convoi format din două vehicule - despre care se spune că îi transporta pe șefii ruși de la o întâlnire - a fost lovit de rachete antitanc.

Imaginile, surprinse pe linia frontului din Donbas, în apropiere de Avdivka, arată cum vehiculul principal a fost făcut praf de rachetă, iar al doilea s-a răsturnat.

Videoclipul a fost postat online de Anatonli Ștefan, colonel în cadrul forțelor armate ucrainene.

Ștefan, care este cunoscut sub pseudonimul online „Stirliț", a declarat că lovitura a fost efectuată la o dată neprecizată de către trupele din Brigada 56 Motorizată.

Potrivit Ministerului ucrainean al Apărării, Brigada 56 Motorizată se află în prezent în acțiune în jurul orașului Avdivka, situat la câțiva kilometri nord de orașul Donețk, aflat sub control rusesc.

Brigada avea baza în Mariupol până când orașul a căzut în mâinile forțelor ruse în luna mai.

„Comandanții ruși se întorceau de la o întâlnire. De data aceasta, glorioșii noștri soldați îi așteptau. Șase comandanți ruși și cinci soldați au fost oficial deznaționalizați și demilitarizați (uciși). Glorie Ucrainei!”, a scris Stirliț.

Atacul s-a produs în aceeași regiune în care a fost ucisă colonel Olga „Korsa” Kaciura, în vârstă de 52 de ani, născută în Ucraina, dar care a luptat pentru separatiștii susținuți de Rusia în estul Ucrainei.

Kachura, care comanda un batalion de artilerie, a fost ucisă de o rachetă ce i-a lovit mașina, în apropiere de Avdivka.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...