VIDEO Inspectorul școlar general din Caraș către un protestatar anti-Dragnea: Pleacă, bă, dracului de aici! Bă, alcoolicule, mănâncă tu rahat!

VIDEO Inspectorul școlar general din Caraș către un protestatar anti-Dragnea: Pleacă, bă, dracului de aici! Bă, alcoolicule, mănâncă tu rahat!

VIDEO Inspectorul școlar general din Caraș către un protestatar anti-Dragnea: Pleacă, bă, dracului de aici! Bă, alcoolicule, mănâncă tu rahat! Inspectorul școlar general din Caraș-Severin, fostul deputat PSD Ioan Benga, a adresat cuvinte jignitoare protestatarilor care l-au așteptat pe Liviu Dragnea la Reșița cu o tavă cu rahat turcesc, la intrarea în clădirea unde urmau să se țină alegerile pentru conducerea filialei PSD Caraș. În momentul în care protestarii au început să huiduie și să strige ”comunistule!”, Benga s-a întors către unul dintre protestatari și i-a replicat: ”Pleacă, bă, dracului de aici. Bă, alcoolicule, mănâncă tu, rahat, bă!”, după cum rezultă dintr-o înregistrare transmisă de un cititor G4Media.ro.

 

Potrivit publicației banatulazi.ro. fost director de școală și deputat, profesorul de fizică Ioan Benga a fost numit în septembrie 2017, prin ordin al Ministerului Educației în funcția de inspector școlar general al ISJ Caraș-Severin. Noul inspector ocupă această funcție prin transfer în interesul învățământului, Benga fiind, începând cu 1 septembrie, director general al Colegiului Național ”Mircea Eliade” din Reșița.

Ioan Benga a mai fost inspector școlar general adjunct în anul 2012, fiind mai apoi deputat în Parlament până în 2016.

Potrivit banatulazi.ro, Constantin Troncotă, 32 de ani, originar din județul Timiș, stabilit de circa trei ani în Germania la Ladenburg și care acum vrea să candideze la alegerile europarlamentare 2019 a venit, la Reșita, cu o tavă cu cătușe, dar și cu o tavă cu rahat. Așa a vrut să-l întâmpine pe Liviu Dragnea.

”Ăștia așa vor să conducă România”, a comentat Liviu Dragnea după incident.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat, sâmbătă, la Reşiţa, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin. Fostul lider judeţean social-democrat, Ion Mocioalcă a a plecat la formaţiunea Pro România, la începutul lunii decembrie.

 
 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

2 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

3 Dezvăluiri BNR / Zborurile secrete cu tone de aur românesc la bord

4 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea

5 Așa o fi?