VIDEO Interlopul „Gore de la Cluj”: „Sunt inofensiv, să moară ce-am mai pă interes”

VIDEO Interlopul „Gore de la Cluj”: „Sunt inofensiv, să moară ce-am mai pă interes”

Marius David, zis Gore de la Cluj, recent eliberat din închisoare, este un adept al teoriilor conspirației are un canal pe Youtube pe care a avut mai multe deliruri mistice. La un moment dat a spus că va ploua că morți și va fi sânge până la zăbala calulului.

Interlopul Gore de la Cluj apare pe canalul său de Youtube alături de Călin Mărincuș, extermistul care s-a ales cu un dosar penal după ce l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat. Cei doi au un dialog halucinant despre acuzațiile care li s-au adus.

Iată o parte din dialogul celor doi:

Călin Mărincuș: Prietenul meu de mulți, mulți ani, Gore, a făcut o postare în care a spus ce-a simțit el înăuntrul său. În ziar a apărut un articol în care se spune că temutul interlop Gore face amenințări cu moartea și că va ploua cu morți.

Gore: Seara bună, să moară ce-am mai pă interes.

Călin Mărincuș: Toate legendele despre el, tot ce s-a spus...

Gore: Alea sunt doar în cărți și în filme/ Eu vorbesc doar de băieți care ne-am cunoscut mai bine.

Nu sunt domne, sunt inofensiv, să moară sufletul meu.

Călin Mărincuș: Se spune că ai violat nu știu câte femei.

Gore: De unde? Femeile mergeau cu mine că sunt frumos. Sunt idolul femeilor, să moară ce-am mai pă interes.

Călin Mărincuș: Astea sunt glumele lui Gore din totdeauna care n-au legătură cu ceva violent. A fost o vreme în care Gore a trecut printr-o pasă proasta, dar acum este alt om.

Gore: Mă vedeți, sunt inofensiv, nu am făcut nimic.

Călin Mărincuș: Ce zici tu, de la secțiile acelea unde, vezi Doamne, se duc oamenii cu COVID și nu mai iese niciunul viu, ce zici tu?

Gore: Acolo plouă cu morți, clar că plouă cu morți, lucru care este perfect adevărat.

Călin Mărincuș: Pe mine m-a întrebat procurorul ca să vadă ce tentă de criminal am eu m-a întrebat: Ce faci dacă la tine în casă intră unul cu forța să te vaccineze, îl omori?

Gore: Domne pleacă de la mine sau hai să bem ceva.

Călin Mărincuș: Eu am zis cum să-l omor domn procuror? Da-l invit la masă și îi dau și femeia mea. Cam asta e întrebarea ce ți-o pune procurorul, dar te poartă în stres.

Noi când ne întâlnim ne petrecem zilele râzând și glumind pentru că ne petrecem zilele în suficient stres.

Cum a început Gore din Cluj să delireze mistic pe Youtube

Gore din Cluj, pe numele său real, Marius David, a fost condamnat şi la 12 ani de închisoare de Tribunalul Cluj, pentru tentativă de omor calificat, pentru că l-a înjunghiat pe un brancardier de la Unitatea de Primire Urgenţe, incidentul având loc în august 2011.

Tot în 2011, înainte de incidentul cu brancardierul Gore s-a tăiat singur la gât în plină stradă și a ajuns la Spitalul de Urgență.

După ce a fost eliberat și-a deschis un canal de Youtube.

Interlopul Gore, un adept al teoriilor conspirației, are o explicație și pentru pașaportul COVID, care va funcționa la nivel european.

”Are un cod de bare, de fapt un cod qr, care este mai puternic decât un cod de bare și stochează mai multe date. Nu știu de ce îl numesc verde, pentru că asta îmi dă de gândit foarte mult. Mă face să râd pentru că este vorba de… că drumul spre iad este pavat cu iarbă verde. Va ploua cu morți, va fi sânge pe tot pământul și pe tot globul pământesc. Va fi sânge până la zăbala calului.

Se va întâmpla ce scrie în biblie. Numele fiarei este 666. Codul de bare are la mijloc două bare mai lungi, în stânga două bare mai lungi și în dreapta două bare mai lungi, ceea ce înseamnă șase și se adună și dă ceva exact 666”, spunea Gore prin luna mai a acestui an.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

4 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

5 Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București