VIDEO Iohannis: Vreau să construim în România industrii performante şi nepoluante; pădurea - aurul de mâine

VIDEO Iohannis: Vreau să construim în România industrii performante şi nepoluante; pădurea - aurul de mâine

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că pădurea este "aurul de mâine" şi a punctat că în România trebuie să existe industrii performante şi nepoluante.

Şeful statului a participat la un eveniment organizat la Bolintin Vale cu prilejul închiderii oficiale a campaniei naţionale de împădurire "O pădure cât o ţară!".

El a arătat că a acordat patronajul campaniei "O pădure cât o ţară!", care a debutat în primăvară, deoarece a crezut în acest obiectiv.

"S-au plantat 50 de milioane de puieţi. S-au plantat pe diverse terenuri, în zone montane, în zone de câmpie foarte multe, în jur de 3.000 de parcele s-au plantat de la zero, deci unde nu a existat pădure. Este un rezultat notabil şi vreau în această zi să-i felicit pe toţi cei care au participat, începând de la ministrul Mediului, cei de la Regie, cei care au plantat efectiv, muncitorii din diferitele ocoluri silvice, dar şi voluntarilor. Cred că nu sunt doar rezultate statistic foarte bune, ci care ne încurajează (...)", a spus Iohannis.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

2 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

3 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...