VIDEO Jandarmii l-au păzit pe Florin Salam la propria nuntă. Anaser Duduianu îl amenințase din SUA

VIDEO Jandarmii l-au păzit pe Florin Salam la propria nuntă. Anaser Duduianu îl amenințase din SUA

Efective importante de jandarmi și polițiști au fost mobilizate la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre, din cauza amenințărilor primite de manelist de la unul dintre liderii clanului Duduianu. Evenimentul a avut loc pe o plajă din Mamaia, scrie Newsweek .

Cu o săptămână înainte de nuntă, Anaser Duduianu, urmărit internațional în dosarul maneliștilor, i-a transmis mai multe amenințări lui Florin Salam, care este și parte vătămată în acest dosar. A urmat și un răspuns al manelistului, însă situația a fost considerată potențial periculoasă.

Polițiștii au trimis chiar și agenți de la criminalistică în teren care să observe rapid orice mișcare suspectă și să poată interveni la timp.

Nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre, partenera manelistului de opt ani, a avut loc pe o plajă din Mamaia, apoi petrecerea s-a mutat într-un club și nu au fost înregistrate incidente.

Acuzațiile lui Anaser Duduianu

Anaser Duduianu: „Ai dat declaraţie, cumătrul meu, Salam, am declaraţia pe telefon, jur pe familia mea, că de nouă sau zece ani te şantajez!”

Interlopul nu s-a oprit chiar dacă manelistul i-a transmis un mesaj prin care a dezmințit că ar fi formulat acuzații împotriva clanului Duduianu.

Florin Salam i-a răspuns tot pe TikTok și a spus nu a depus niciodată vreo plângere pe numele lui Anaser, și că a fost deranjat de faptul că l-a înjurat și i-a dat de jurat de copii, însă îl înţelege, pentru că a fost supărat.

Anaser are mandat de arestare din 2020

Pe numele fraților Lindon și Anaser Duduianu este emis un mandat de arestare, încă din august 2020, în dosarul în care Florin Salam și alți maneliști au reclamat că au fost șantajați și tălhăriți de membrii clanului Duduianu.

Dacă Lindon s-a predat, Anaser Duduianu face live după live pe TiKTok acolo unde are foarte mulți urmăritori, conform Newsweek.

"Vreau să fac și eu un anunț în legătură cu dosarul maneliștilor instrumentat de către domnul procuror pus la comanda familiei Vasiloi. Vă promit că voi face tot posibilul ca adevărul să iasă la suprafață și să vă arăt că sunt nevinovat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…