VIDEO Lupte crâncene în Herson/Soldații ucraineni încearcă să scape cu un Humvee după ce sunt surprinși de ruși

VIDEO Lupte crâncene în Herson/Soldații ucraineni încearcă să scape cu un Humvee după ce sunt surprinși de ruși

O nouă înregistrare video apărută pe rețelele de socializare a surprins luptele intense ce au loc în regiunea Herson din sudul Ucrainei, arătând cum militarii ucraineni sunt surprinși de focul rusesc după ce inspectează un vehicul abandonat.

Lupte intense in regiunea Herson din sudul UcraineiFoto: Captura video

Înregistrarea filmată de o echipă de recunoaștere a armatei ucrainene arată cum militarii Kievului inspectează un camion militar KamAz-5350 în remorca căruia a fost montat un tun.

În jurul secundei 28 militarul care filmează pare să își dea seama de un pericol deși din înregistrare nu este tocmai clar dacă acesta vede ceva sau aude sunete de foc în depărtare.

Soldații ucraineni încep să se îndrepte rapid spre vehiculul militar Humvee cu care încearcă să dea înapoi după ce se urcă în el. Însă la doar câteva secunde după acest moment vehiculul de fabricație americană este lovit de ruși, soldații ucraineni coborând rapid din el pentru a asuma poziții defensive la ceea ce pare a fi liziera unei păduri.

Filmarea arată de asemenea că o decizie cel puțin îndoielnică din punct de vedere militar a soldaților ucraineni care au lăsat vehiculul Humvee în mijlocul drumului când au coborât să inspecteze camionul militar abandonat de ruși. SURSA: hotnews.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...