VIDEO Mafia PSD/Imagini în premieră cu complexul de vile al lui Oprișan. Ce se ascunde dincolo de zidul de trei metri

VIDEO Mafia PSD/Imagini în premieră cu complexul de vile al lui Oprișan. Ce se ascunde dincolo de zidul de trei metri

Imagini in premiera cu ce se ascunde dincolo de zidurile inalte de trei metri cu care Marian Oprisan isi pazeste uriasa proprietate din Vrancea. Proprietatea este la fel de bine pazita precum baza militara de la Deveselu, a remarcat Malin Bot, care a fost si a filmat in zona.

Orice masina care opreste in preajma zidului din jurul proprietatii lui Oprisan declanseaza o alarma prin care „intrusii” sunt invitati sa paraseasca zona. „Zona de protectie sanitara. Parasiti zona sau Politia va fi contactata”, se anunta puternic in difuzoare.

Proprietatea lui Oprisan este pazita de zeci de camere de luat vederi, iar in padure se afla sarma ghimpata. „Mai ceva ca le Deveselu”, a remarcat Malin Bot.

 

Marian Oprisan a sustinut, in cadrul conferintei de alegeri a PSD Vrancea, in care a fost reales in unanimitate ca sef al filialei, ca toata uriasa sa avere, aflata pe numele mamei, a fost dobandita cinstit.

“Da, mama mea sunt eu. Este un exemplu pentru toate mamele din aceasta lume, o femeie care a crescut doi copii si nu usor, o femeie cinstita. I-am dat toate bunurile mele, muncite, suntem o familie de oameni cinstiti, am muncit cinstit si tot ce aveam acasa este muncit cinstit”,

O iubesc foarte mult (pe mama mea – n.r.), pentru ca e un exemplu pentru toate mamele din aceasta lume, o femeie care a crescut doi copii si nu usor, o femeie cinstita si o femeie care merita aparata in fata valului de mizerii care se arunca in mass-media unora. Si de ce spun acest lucru? Pentru ca i-am dat toate bunurile mele, muncite, pentru ca n-a reusit nimeni sa demonstreze altfel, in Romania. Suntem o familie de oameni cinstiti, am muncit cinstit si tot ceea ce avem acasa este muncit cinstit. Iar mama mea merita tot ce e mai bun pe lumea asta. De aceea va spun, stimati colegi, in ceea ce ma priveste, puteti sa tineti capul sus de fiecare data. Nu o sa va fie cu mine rusine niciodata. Asta este propaganda mincinoasa preluata, de la cine?, o sa muriti de ras. De la Joseph Goebbels, unul dintre marii artizani ai nazismului, seful propafandei naziste”, a spus Oprisan in fata pesedistilor.

 In declaratia de avere a lui Marian Oprisan, completata anul trecut, sunt trecute patru apartamente, economii de 170.000 de lei si datorii de 86.000 de euro, dintre care 51.000 catre mama lui, azi pensionara.

Mama lui Oprisan spune ca i-a cumparat masina care valoareaza peste 100.000 de euro. Tot pe numele mamei e si domeniul impresionant care se intinde pe cateva hectare de padure in localitatea Bolotesti.

Oprisan detine prin intermediul mamei lui, Lucia Gherarde, terenuri in judet si in Bucuresti. Numele ei apare in declaratia de avere a fostului presedinte a Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru fapte de coruptie.

„Mama mea sunt eu!”, a sustinut liderul PSD de Vrancea, pentru PRO TV, dupa ce a admis ca banii lui sunt in contul mamei.

Oprisan a afirmat ca a trecut averea lui in contul mamei in anii 2000, cand a fost cercetat pentru fapte de coruptie, dosare in care a fost achitat. A mai sustinut, totodata, ca a facut afaceri la inceputul anilor 90 si ca a intrat in politica bogat avand un milion si jumatate de marci. SURSA: Aktual24.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!