VIDEO Marian Godină salvează onoarea Poliției după ce presa PSD și proasta de la Interne o îngropaseră! „Victima” își cere scuze public pentru jigniri!

VIDEO Marian Godină salvează onoarea Poliției după ce presa PSD și proasta de la Interne o îngropaseră! „Victima” își cere scuze public pentru jigniri!

Marian Godină salvează onoarea Poliției după ce presa PSD și proasta de la Interne o îngropaseră! „Victima” își cere scuze public pentru jigniri! Ce s-a întâmplat? Un pilos, șef de secție de spital de București, a fost prezentat de presa pro-PSD, ca o nouă victimă a polițiștilor. Mai mult, proasta de la Interne a sărit oțărâtă să ceară o anchetă. Marian Godină a prezentat filmul. Acum ăla își cere scuze public. Proasta de la Interne, tot ministresă rămâne... „Imaginile vorbesc de la sine. Regret că am provocat acest incident, vreau să le cer scuze agenților de poliție pe care i-am jignit. Îmi cer mii de scuze celor doi agenți pe care i-am jignit. Sunt și eu șocat. Nu știu de ce voiau să îmi pună cătușele, doar i-am înjurat. Mi s-a dat o amendă, dar nu știu de ce, nu mi s-a dat proces-verbal. Au zis că îmi dau amendă 500 de lei. Apoi, mi-au dat cartea de identitate și telefonul și am plecat.”, a spus Ciprian Cristescu la Antena 3.

„Sper că domnului medic i se va întocmi dosar penal pentru ultraj. De fapt nu sper, asta ar fi urmarea firească în urma acestui video.” Este mesajul pe care l-a scris polițistul Marian Godină în urma scandalului în care a fost implicat șeful Secţiei obstetrică - ginecologie I de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, Ciprian Cristescu.

„Văd că unii tot nu au înțeles că sunt ușor manipulați de știri apărute în presă. Este și cazul medicului care a fost "brutalizat" deși era pasager și "nu făcuse nimic". Vă rog să vă formați acum o opinie corectă.Vizionare plăcută! Sper că domnului medic i se va întocmi dosar penal pentru ultraj. De fapt nu sper, asta ar fi urmarea firească în urma acestui video,” a fost mesajul polițistului, însoțit de un videoclip al incidentului.

În clipul postat de poliști, se poate vedea cum medicul Ciprian Cristescu refuză să se legitimeze și adresează injurii polițiștilor.

Șeful Secţiei obstetrică - ginecologie I de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, Ciprian Cristescu, implicat într-un incident violent cu doi poliţişti care l-au oprit în trafic în cadrul unui control, a fost amendat cu 500 de lei pentru refuzul de a se legitima şi pentru că a adresat repetate injurii poliţiştilor, spun reprezentanţii Poliţiei Capitalei, care precizează că cei doi poliţişti nu au raportat evenimentul superiorilor, în acest sens şi pentru verificarea modului în care au intervenit poliţiştii, fiind declanşat un control.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei spun că la volanul maşinii se afla o femeie care îl însoţea pe medic şi căreia i s-a solicitat prezentarea documentelor de identitate şi verificarea cu aparatul etilotest, moment în care bărbatul a coborât din maşină şi ar fi devenit recalcitrant, încercând să împiedice testul pentru alcolemie şi înjurând poliţiştii.

„Având în vedere situaţia creată, s-a încercat conducerea acestuia către autospeciala de poliţie pentru îndeplinirea procedurii de identificare, acesta opunându-se. La momentul la care s-a ajuns la maşina de poliţie, conducătoarea auto a adus cartea de identitate a bărbatului. Au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, respectiv pentru refuzul de legitimare şi pentru adresarea de expresii jignitoare, în conformitate cu prevederile legii, în cuantum de 500 de lei”, au declarat reprezentanţii Poliţiei, scrie News.ro.

Potrivit acestora, cei doi poliţişti ai Brigăzii Rutiere nu au raportat superiorilor incidentul din trafic, iar în acest sens şi pentru verificarea modului în care au intervenit poliţiştii fiind declanşat un control.

„Menţionăm că, în conformitate cu legea, orice persoană are obligaţia de a prezenta documentele de identitate la solicitarea poliţiştilor”, subliniază Poliţia Capitalei.

Şeful Secţiei obstetrică - ginecologie I de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, Ciprian Cristescu, a fost implicat într-un incident violent cu doi poliţişti care l-au oprit în trafic în cadrul unui control. Conform imaginilor postate pe Facebook, după o scurtă discuţie, medicul a ajuns să fie târât pe trotuar de cei doi poliţişti, în timp ce femeia care il însoţea afirma ca ea a fost la volan, cĂ a avut alcoolemie 0 şi că sunt oameni respectabili.

Carmen Dan: Lipsa de explicaţii generează speculaţii şi opinii neîntemeiate în spaţiul public

Ministrul de Interne, Carmen Dan, afirmă luni, într-o postare pe pagina sa de Facebook referitor la cazul medicului bucureştean de la Maternitatea Giuleşti bruscat de poliţişti că "lipsa de explicaţii generează speculaţii şi opinii neîntemeiate în spaţiul public", motiv pentru care aşteaptă concluziile poliţiştilor de la IGPR. Ea mai spune că acea campanie de informare publică privind procedurile poliţiştilor în cazul celor mai frecvente interacţiuni cu cetăţenii cerută imediat după cazul Boureanu trebuie începută cât mai curând.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 De citit...

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 „Abia aștept să vă arăt tot”

5 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor