VIDEO Mesajul lui Putin pe Calendarul 2017: Vom folosi ARMELE!

VIDEO Mesajul lui Putin pe Calendarul 2017: Vom folosi ARMELE!

Un calendar aprobat de Kremlin, continand imagini cu Vladimir Putin, a fost lansat la Moscova. Pentru fiecare luna, a fost aleasa o fotografie si un fragment din declaratiile facute de presedintele rus de-a lungul anilor. Liderul de la Kremlin apare in imagini la biserica, alaturi de patriarh, tinand in brate un copil sau un pui de pisica. Este imbracat ba in haine de vanatoare, ba in costum de scafandru sau de pilot. 

Calendarul se incheie cu o declaratie despre viitor, in care Vladimir Putin spune ca Rusia e o tara iubitoare de pace, care nu vrea teritoriile sau resursele altor tari, dar ca, daca e amenintata, nu va ezita sa-si foloseasca armele. Calendarul pe 2016, care costa echivalentul a aproximativ un euro, s-a epuizat in doar cateva zile. In calendarul pe 2017 s-au folosit, de altfel, multe din imaginile celui din anul precedent.

„Iata-l! Calendarul pe 2017 cu Putin. 12 luni, 12 portrete ale presedintelui: Putin cu o lumanare, Putin cu un copil, cu o pisicuta… Putin singur, cu veterani de razboi si asa mai departe. 365 de zile cu Vladimir Putin. Iata luna decembrie. La final, calendarul anunta anul 2018, cu acest portret si aceste cuvinte ale presedintelui Vladimir Putin: ‘Rusia este o tara iubitoare de pace si independenta. Nu ne trebuie teritoriile altora’, spune el si continua: ‘Nu ne trebuie resursele naturale ale altora, dar, daca suntem amenintati, suntem gata sa folosim armele ca sa ne aparam. La multi ani!’”, a relatat corespondentul BBC la Moscova, citat de  Aktual24.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale