VIDEO „Molia” Biden a uitat împotriva cui candidează în alegerile prezidențiale americane din 2020: „Încă patru ani cu George, ăă cu George...”

VIDEO „Molia” Biden a uitat împotriva cui candidează în alegerile prezidențiale americane din 2020: „Încă patru ani cu George, ăă cu George...”

Candidatul democraților pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite din 2020 a părut că nu își mai aduce aminte împotriva cui candidează – Biden a părut că îl confundă pe Donald Trump cu fostul președinte George W. Bush.

„Încă patru ani cu George, ăă cu George iii... Ne vom găsi în situația, dacă Trump este reales, vom fi într-o altă lume”, a spus fostul vicepreședinte într-un clip video în care apare alături de soția sa.

Jill Biden pare că încearcă, la un moment dat, să-i șoptească soțului ei numele contracandidatului.

Nu este prima oară când Biden face astfel de gafe – fostul vicepreședinte a fost atacat, inclusiv de Donald Trump, pe motiv că nu ar mai avea capacitățile cognitive și energia necesare pentru a rezista rigorilor funcției prezidențiale. Și de această dată, președintele american a profitat rapid de oportunitate pentru a distribui clipul pe rețelele sociale.

În trecut, cu alte ocazii, Joe Biden a părut că uită numele fostului președinte Obama, alături de care și-a îndeplinit mandatul de vicepreședinte, numindu-l „președintele... șeful meu”, a vorbit despre „candidatura sa la Senat”, iar cu o altă ocazie a uitat în mijlocul frazei fragmentul din Constituție pe care încerca să îl rostească în timpul unui miting de campanie.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela

2 Gâdea a plecat subit din emisiune, luni seară, spunând că îi este rău / O fi intrat și la Antena 3?

3 Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

4 „Ești o curvă, mi-ai furat bărbatul! Știu că acum este la tine și v-o trageți” / Caz stupefiant în Capitală. Soț…

5 Păduchele din frunte / Ghiță, în coasta președintelui Vucic la înmormântarea patriarhului Serbiei