VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei/Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei/Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

Monica Bârlădeanu a făcut câteva declarații savuroase în cadrul podcastului “S-a și râs”, moderat de Maria Popovici, Mincu și Banciu.

În serialul VLAD, Monica joacă rolul Carlei Dumitrache, care la un moment dat devine amanta lui Ștefan Dragomir, personaj interpretat de Andrei Aradits.

„De obicei când avem de filmat scene de sex e ciudat, pentru că partenerii mei sunt p... ați pe ei. Dar le propun înainte să mă pipăie, ca să fie obișnuiți în timpul filmării, să se detensioneze. Le zic: uite ăștia sunt sânii mei, ăsta e fundul, pune mâna pe ei! Aradits, de exemplu, trebuie să se împrietenească cu tine înainte, să stea de vorbă vreo două ore cu tine ca sa fie relaxat in timpul scenelor de sex. Îi trebuie o anumită pregătire”, a povestit Monica Bârlădeanu, în cadrul podcastului postat pe Youtube.

Actrița a crezut că are Covid-19

La începutul lunii aprilie, actrița s-a autoizolat la domiciliu, după ce a crezut că s-a infectat cu coronavirus. „Iată că a venit și momentul ăla pe care l-am evitat cu grijă un an: auoizolarea! N-am făcut din asta un motiv să pretind un premiu, dar vă spun sincer... eram destul de mulțumită că reușisem să scap până acum. Contemplez la modul serios să-mi renovez balconul, să rearanjez dressingul, să-mi fac o zonă de lucru la bijuterii pe terasă și tot felul... Nu sunt ipohondră, dar să nu știi dacă ai sau n-ai... e ceva destul de destabilizant. Orice durere de cap ți se pare suspect. Ați trecut prin asta? Cum ați gestionat momentul? Share-uiți ce v-a ajutat cât ați așteptat un rezultat de test...”, a scris atunci Monica Bîrlădeanu pe Facebook.

Actrița a făcut teste zilnic, însă până la urmă rezultatul a fost negativ. „Până la urmă a reieșit că sunt negativă. (…) Am mâncat la greu usturoi, doar ca să văd dacă mai am gust și miros”, a mai spus actrița din VLAD. SURSA: protv.ro

Fotografii: Instagram Monica Bârladeanu


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...