VIDEO Patriarhul Daniel, la cină cu Putin! Cel târziu în februarie ajung și Dragnea și Tăriceanu

VIDEO Patriarhul Daniel, la cină cu Putin! Cel târziu în februarie ajung și Dragnea și Tăriceanu

Patriarhul Daniel, la cină cu Putin! Cel târziu în februarie ajung și Dragnea și Tăriceanu. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a participat luni seară la cina festivă oferită de preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, șefilor Bisericilor Ortodoxe prezente la Moscova.
Evenimentul a avut loc în cadrul festivităţilor organizate la împlinirea a 100 de ani de la restabilirea patriarhatului în Biserica Ortodoxă Rusă.

“Astăzi, la ora 20,00, este prevăzută în cadrul Programului Întâistătătorilor şi delegaţiilor Bisericilor Ortodoxe Autocefale de la Moscova o cină festivă oferită de preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin. Cina va avea loc la Palatul Faţetelor din Kremlin. La această cină participă, desigur, şi Patriarhul Daniel”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.

Și Dragnea și Tăriceanu negociază intens o vizită în Rusia în ianuarie! Însă ultimele date converg spre luna februarie. La invitația președintelui Dumei de stat, Viaceslav Volodin, spun surse din anturajul șefului Senatului. Și, probabil, cu sprijinul amicului lui Tăriceanu, Serghei Narîşkin. Actualul șef al Serviciului rus de informaţii externe. Trebuie amintit că Narîşkin a fost la București, chiar în Parlamentul României, acum doi ani, în noiembrie 2015, deși avea interdicție de a intra în spațiul UE! Cine l-a invitat? Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu. Însă și un alt personaj, Moshe Kantor, președintele Congresului Evreiesc Mondial, cel care i-a înmânat lui Dragnea în 2016 „Compasul Ierusalimului”, cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European, bun amic cu Putin, lucrează la această vizită.

În vârstă de 61 de ani, Serghei Narîşkin şi-a început activitatea publică în anii 80, când a lucrat la ambasada URSS din Belgia. În anii 90, după destrămarea URSS, a lucrat la primăria din Sankt Petersburg, în exact aceaşi perioadă în care Vladimir Putin era viceprimar acolo.

După ce Vladimir Putin a ajuns la Kremlin, Serghei Narîşkin a intrat în cercurile politice înalte de la Moscova. A fost, pe rând, şef al administraţiei prezidenţiale ruse, şef al televiziunii de stat, ministru şi, din 2011, preşedinte al Camerei inferioare a Parlamentului rus. Cu Vladimir Putin se ştie anii 70. Atunci, au fost colegi la un curs de perfecționare al KGB.








Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...