VIDEO Planeta Moldova/Bărbat filmat în timp ce fură un recipient cu dezinfectant dintr-un bloc din Suceava

VIDEO Planeta Moldova/Bărbat filmat în timp ce fură un recipient cu dezinfectant dintr-un bloc din Suceava

Un bărbat a fost filmat în timp ce fură un recipient cu dezinfectant montat într-o scară de bloc din Suceava. Imaginile au fost postate pe Facebook de viceprimarul orașului, Lucian Harşovschi: "Poate îl etichetaţi în postare să vedem dacă e bine, sănătos. Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”.

În imaginile filmate într-o scară de bloc bărbatul apare în timp ce folosește acel dispozitiv și ia dezinfectant, pe care pare apoi că îl miroase sau chiar îl gustă. El pleacă, după care revine în bloc și ia recipientul cu totul.

 Viceprimarul Lucian Harşovschi a postat imaginile, alături de un mesaj ironic: ”Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant? Dacă recunoaşteţi personajul, poate îl etichetaţi în postare să vedem dacă e bine, sănătos.Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”.

Suceava este focarul de coronavirus al României, cu 2.613 îmbolnăviri, până duminică. Municipiul reședință de județ și opt localități limitrofe sunt în carantină.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…