VIDEO Povestea Alexandrei, fata de 16 ani care l-a ucis pe bărbatul ce a încercat s-o violeze după ce a sechestrat-o

VIDEO Povestea Alexandrei, fata de 16 ani care l-a ucis pe bărbatul ce a încercat s-o violeze după ce a sechestrat-o

Alexandra, fata de 16 ani care a ucis un bărbat ce ar fi sechestrat-o și ar fi încercat să o violeze în locuința lui din Piatra Neamț, a fost internată într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), unde primeşte consiliere după şocul prin care a trecut.

Ea va fi cercetată în stare de libertate după crima din apartamentul din Piatra Neamţ, acolo unde a înjunghiat un bărbat despre care a povestit că a sechestrat-o în casă şi a încercat să o violeze, conform antena3.ro .

În vârstă de 16 ani, Alexandra a abandonat școala și își căuta un loc de muncă. Plecase de acasă de aproximativ o săptămână. În urmă cu câteva zile, părinții au cerut sprijinul Poliției și au găsit-o la o prietenă, conform stirineamt.ro . Nu a vrut să se întoarcă acasă, în comuna Dochia, și a rămas la o verișoară, în aceeași localitate.


Adolescenta a luat legătura online cu Lucian, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Brașov, care locuia în chirie într-un apartament de pe strada Mihai Eminescu din Piatra-Neamț (vizavi de Muzeul de Istorie). Acesta i-ar fi promis un loc de muncă în străinătate, iar luni seară fata a mers la el acasă.

Adolescenta le-a spus anchetatorilor că bărbatul ar fi încercat să o violeze, iar ea a încercat să fugă, dar ușa apartamentului era încuiată. Atunci, a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori, după care a sunat la 112.

Ea a relatat că este sechestrată într-un apartament, fără a putea preciza în ce cartier, că nu poate deschide uşa, pentru că nu ştie unde era ascunsă cheia de către proprietar şi că l-a înjunghiat deoarece încercase să o violeze.

Anchetatorii au reuşit să localizeze telefonul adolescentei și au ajuns la fața locului după aproximativ o oră.

În apartamentul în care s-a petrecut crima, luni noapte, echipele de intervenție l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 41 de ani întins pe jos, în hol, într-o baltă de sânge (cu plăgi la torace), iar într-una dintre camere se afla fata.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina